View Full Version : Vraag: Hoe lang wachten op nieuw pakket?


BadBert
8 oktober 2009, 09:51
Hallo,

het vrouwtje heeft bij ziggo voor de verhuis een aantal dingen geregeld:

1) verhuizen (duh)
2) nieuw pakket

Toen mijn vrouw meldde dat we gingen verhuizen, kreeg ze een aanbod voor het alles in 1 pakket (hadden we niet) voor 3 euro meer als wat we toen betaalden, met een gratis extra digitale tv ontvanger, geen verhuiskosten, en dus telefonie en sneller internet.
het vrouwtje heeft hier (uiteraard) ja op gezegd. Aangegeven is dat we per 1 oktober op het nieuwe adres gingen wonen.

De verhuisbox van ziggo was 1 oktober netjes binnen (de problemen die we daarmee sindsdien hebben staan in een ander topic), maar het pakket voor het nieuwe alles in 1 pakket is nog steeds niet binnen..... medewerkster van ziggo zei dat dit op 1 of 2 oktober ook bezorgd zou worden...

Iemand enig idee hoe lang er gemiddeld op gewacht moet worden?
Want het nieuwe abonnement (alles-in-1) met de bijbehorende hogere kosten ging mooi 1 oktober in natuurlijk, maar de diensten kunnen we nog steeds geen gebruik van maken...

Frank-NL
8 oktober 2009, 13:08
Heb je deze vraag eerst aan Ziggo gesteld? Als forumgebruiker kan je er zo weinig over zeggen he, zonder verdere informatie.

BadBert
8 oktober 2009, 13:18
Gezien de wachttijd gisteren aan de telefoon, en het nu niet in staat zijn te bellen (ja, wel internet, geen telefoon op het werk) dacht ik: ik onderzoek even hoe lang het normaal gezien duurt, tussen aanvraag en levering ;)