View Full Version : Komt er nu wel of niet een Firmware-update voor het Ubee modem???


Pierre_1
7 oktober 2009, 23:31
Ik lees in diverse topics dat het Ubee modem i.c.m. AIE(50/5) in sommige gebieden problemen geeft met het downloaden vanaf nieuwsservers, de download snelheid is dan verre van optimaal. Ik kan daar over meepraten aangezien ik dat ook iedere keer weer ervaar. Heel veel Ziggo-klanten hebben daar last van blijkbaar. Maar, wat doet Ziggo hier nu concreet mee? Komt hier eindelijk nu eens een oplossing voor?

Ed
7 oktober 2009, 23:50
Ik lees in diverse topics dat het Ubee modem i.c.m. AIE(50/5) in sommige gebieden problemen geeft met het downloaden vanaf nieuwsservers, de download snelheid is dan verre van optimaal. Ik kan daar over meepraten aangezien ik dat ook iedere keer weer ervaar. Heel veel Ziggo-klanten hebben daar last van blijkbaar. Maar, wat doet Ziggo hier nu concreet mee? Komt hier eindelijk nu eens een oplossing voor?Als je alles dan ook zo goed had gelezen, dan had je ook geweten dat het een kwestie van maximaal een aantal weken is, tot dit probleem opgelost is. Ja, dmv een firmwareupdate. Ziggo onderkent de problemen en werkt aan een oplossing!

Pierre_1
8 oktober 2009, 00:05
Als je alles dan ook zo goed had gelezen, dan had je ook geweten dat het een kwestie van maximaal een aantal weken is, tot dit probleem opgelost is. Ja, dmv een firmwareupdate. Ziggo onderkent de problemen en werkt aan een oplossing!

Een aantal weken? Hmmmm, wat is de definitie van een aantal weken ook al weer? Ziggo heeft daar namelijk zijn/haar eigen rekenmethodes voor..... Ik weet niet welke glazen bol jij hebt Mr. Ed, maar die wil ik graag een keer lenen van je. Ik heb liever een iets meer gefundeerd antwoord. No offense uiteraard.

Renatus
8 oktober 2009, 00:19
Ik heb liever een iets meer gefundeerd antwoord.

Is deze gefundeerd genoeg: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=208194&postcount=103

Is nu 10 dagen geleden sinds die post, ik ga er zelf van uit dat we voor half oktober wat horen of merken. Ik ga in deze af op wat me verteld is.

Ed
8 oktober 2009, 00:42
Een aantal weken? Hmmmm, wat is de definitie van een aantal weken ook al weer? Ziggo heeft daar namelijk zijn/haar eigen rekenmethodes voor..... Ik weet niet welke glazen bol jij hebt Mr. Ed, maar die wil ik graag een keer lenen van je. Ik heb liever een iets meer gefundeerd antwoord. No offense uiteraard.Zeker 'no offense taken' Pierre, maar geloof me... zelfs zonder die glazen bol, gaat het wel goedkomen ;)

Beetje geduld...

Is deze gefundeerd genoeg: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=208194&postcount=103 (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=208194&postcount=103)

Is nu 10 dagen geleden sinds die post, ik ga er zelf van uit dat we voor half oktober wat horen of merken. Ik ga in deze af op wat me verteld is.Dank je voor het opzoeken van het bericht ;)