View Full Version : Mediadoosjes Juixx


Harold
23 september 2009, 15:20
Leuk bericht op Parool.nl
Een stukje:
Jeroen Ghijsen en Albert Dahan van het bedrijf Metrological ontwierpen een decoder waarmee de signalen van digitale kabel-tv, Digitenne, satelliet-tv, internet en web-tv allemaal via één bedieningsmenu zijn op te roepen op het tv-scherm.


Meer op parool.nl (http://www.parool.nl/parool/nl/30/ECONOMIE/article/detail/262601/2009/09/23/Twee-Nederlanders-kloppen-chipfabrikant.dhtml)

vinnie-terranova
23 september 2009, 15:32
Interressant......Vooral dit stukje......''Intussen komen de eerste zakelijke licentiesuccessen in zicht. Conceptronics, herrezen uit de as van de failliete Tulipboedel, levert nog voor Sinterklaas de mediadoosjes onder de merknaam Juixx, vertelt Kjeld Beijer, directeur van dit bedrijf. ''Wij verkopen de box aan de consument via grote kanalen als Mediamarkt en Mycom.'' Grote afnemers als kabelaar Ziggo tonen interesse. Ziggo kampt met technische problemen in zijn decoders van Philips en Samsung''

Sjaool
24 september 2009, 18:40
Interressant......Vooral dit stukje......

''Grote afnemers als kabelaar Ziggo tonen interesse. Ziggo kampt met technische problemen in zijn decoders van Philips en Samsung''
Natuurlijk... :rolleyes:
Een ontvanger (Philips/Samsung) die voor de helft van de prijs leverbaar is vervangen door een kastje van 400 euro en dan zeggen dat de problemen opgelost zijn.
Leuke marketing van die jongens. Eerst zien, dan geloven. ;)