View Full Version : Fouten in pakketten indeling voor Cisco 8455DVB


ArChie
13 september 2009, 14:58
Onlangs is door Ziggo/Casema FOXlife toegevoegd aan Transport Stream 15. Daarbij is FOXlife terecht gekomen in de volgende twee pakketten van Irdeto Conditional Access System (CAS):
Film & Entertainment pakket
Totaal pakket


Geheel volgens verwachting zijn ze daarbij uiteraard weer vergeten om FOXlife ook toe te wijzen aan de pakketten indeling voor de Cisco 8455DVB. Kennelijk is het grote procedure boek hier nog steeds niet op aangepast aangezien dit elke keer met kanaal wijzigigen wordt vergeten c.q. verkeerd gaat.

ArChie
13 september 2009, 15:07
Ziggo/Casema had in juli 2009 CNBC Europe verkeerd ingedeeld voor de pakketten indeling van de Cisco 8455DVB. CNBC Europe behoort namelijk tot de volgende twee pakketten:
Kennis & Nieuws pakket
Totaal pakket


Ziggo/Casema had dit kanaal echter ingedeeld bij het Basis pakket. Dat hebben ze nu deels gecorrigeerd door CNBC Europe uit de Basis pakket indeling te halen en toe te wijzen aan het Totaal pakket. Nog steeds niet goed aangezien CNBC Europe ook in het Kennis & Nieuws pakket thuis hoort. Het blijft moeilijk die eigen private data toevoeging aan het DVB protocol om kanalen in pakketten in te delen. Volgens mij zijn daar destijds ook de Bouquet Association Tables (BAT) in het DVB specificaties voor bedacht.

ArChie
13 september 2009, 15:14
Ziggo/Casema is ook vergeten om Set Max toe te wijzen aan het Hindi pakket voor de Cisco 8455DVB ontvanger.

ArChie
4 oktober 2009, 15:47
Ziggo/Casema is ook vergeten om Set Max toe te wijzen aan het Hindi pakket voor de Cisco 8455DVB ontvanger.
Bij Ziggo/Casema is het Set Max kanaal nog steeds pakketloos voor de Cisco ontvanger terwijl het volgens de Irdeto pakketten indeling thuishoort in het Hindi pakket.

ArChie
4 oktober 2009, 15:52
Het 13TH STREET kanaal hoort volgens de Irdeto pakketten indeling thuis in het Basis pakket. Voor de Cisco ontvanger zit dit kanaal echter in maar liefst drie verschillende pakketten, namelijk:

Basis pakket
Film & Entertainment pakket
Totaal pakket


Die laatste twee pakketten toewijzingen zijn dus overbodig. Bij andere kanalen die in het Basis pakket zitten worden immers ook gaan andere pakketten toegewezen aan die kanalen.

Isis
4 oktober 2009, 15:56
Hier (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/) kan je een overzicht vinden van welke zender in welk pakket thuishoort.

13th street zit idd in het basispakket.

ArChie
4 oktober 2009, 17:43
Omdat Eredivisie Live deze maand het Etalagekanaal is hebben ze Eredivisie Live 1 ook toegewezen aan het Basis pakket van het Irdeto Conditional Access System (CAS). Daarom kan nu iedereen met een smartcard dit kanaal ontvangen. Natuurlijk is er vergeten om dan Eredivisie Live 1 ook aan het Basis pakket voor de Cisco 8455DVB OpenTV ontvanger toe te wijzen. Niet erg handig om meerdere pakkettenlijstjes te hebben die allemaal handmatig onderhouden moeten worden.