View Full Version : Vraag: activatie internet / aanmelding ziggo


Diablo72
8 september 2009, 16:20
Onlangs Alles-in-1 aangeschaft en door monteur laten installeren. Alles werkt, echter nadat er verbinding was gemaakt met het internet is er geen emailadres aangemaakt...., maar browser gesloten. Hoe kan ik nu alsnog een hoofd email adres aanmaken:?:

couchpotato
11 september 2009, 22:17
Ik zit met precies hetzelfde probleem. Hoewel mijn modem was geactiveerd via de helpdesk op afstand...

Iemand een idee?

CeeS
12 september 2009, 00:15
Via de helpdesk kun je dit dan alsnog regelen

Diablo72
12 september 2009, 19:37
Werd gisteren netjes gebeld door de helpdesk van Ziggo n.a.v. een mailtje dat ik verstuurd had. Er werd telefonisch een account aangemaakt.... Gelijk getest door op webmail in te loggen. "t Werkt prima. Goede service:!:

EliseF
14 september 2009, 17:21
Dan heb jij meer geluk dan ik.
Vanaf 8 september ben ik al bezig een e-mail account te laten aanmaken maar het werkt nog niet. Het activeren schijnt maar niet te lukken ondanks alle hulp van de helpdesk. :?

Diablo72
15 september 2009, 14:02
Weet niet of dit er iets mee te maken heeft; maar aanmaken van het account werd pas in z'n geheel "afgerond" nadat ook mijn telefoonlijn werkte. (dit i.v.m. nummerbehoud)...

Clevegt
15 september 2009, 17:39
Als het goed is vraagt een monteur altijd welk mailadres je wilt hebben. Althans die bij mij deed dat wel.

EliseF
15 september 2009, 22:28
Toch even positief blijven:wink: vandaag is de telefoon ook naar Ziggo overgegaan (zonder problemen):pompom: Nu alleen de e-mail nog.

De installatie hebben we zelf gedaan en ging op zich voorspoedig op het aanmelden na. Maar als ik de storingmeldingen voor ons gebied bekijk heeft Ziggo een probleem met accounts aanmaken en had ook een monteur dit niet kunnen oplossen. Dus ik moet nog even geduld hebben denk ik :?
Wel jammer om op zo'n manier bij een nieuwe provider te komen. Maar ja, je kunt niet alles hebben.:wink:

EliseF
16 september 2009, 21:02
Het is gelukt:pompom:. Achteraf bleek het e-mail adres al van iemand anders te zijn. In plaats van @ziggo.nl heb ik nu @home.nl en nu gaat het wel goed.:-P

S. Doeser
17 september 2009, 10:19
Ik ben sinds 1 september bij Ziggo maar geen e-mail, via Ziggo, mogelijk. Diverse chat sessies gehad en via contact formulieren dit gemeld. 1 mailtje terug gehad van een d..s die schrijft dat dit niet de manier is om te communiceren. Ik moet bellen met een betaal nummer. Als de fout ligt bij het bedrijf en niet bij de klant dan ga ik niet betalen. Ook het proggie Thuishelp gaat in de fout, aan het eind?? komt de melding, bel de helpdesk. Word alles terug gekoppeld naar een betaal nummer bij Ziggo, daar lijkt het wel op. Ik kan wel in "mijn Ziggo" maar webmail of e-mail, ho maar. En bijna elke dag storing, ik word er een beetje simpel van. Wat een s..t provider!! Iemand zelfde ervaring?

Groeten, Sander.

EliseF
17 september 2009, 17:19
Hoi Sander,

Tja, bellen is wel makkelijker omdat ze meteen iets kunnen oplossen dat jij meteen kunt testen.
Als je gaat bellen moet je menukeuze "storing" (2) kiezen en daarna "internet"(2). Je krijgt dan een medewerker die direct een e-mail adres voor je kan aanmaken en activeren. Als hij dat gedaan heeft en hij krijgt de melding dat het werkt, kun je direct (als je hem nog aan de lijn hebt) via webmail inloggen.
Werkt dat niet kun je hem een ander e-mail adres aan laten maken want bij mij was het adres al vergeven en daarom lukte het (natuurlijk) niet:wink:

Bij elkaar hoeft het niet meer dan 10 minuten te duren maar dan werkt het tenminste.:grin:

S. Doeser
19 september 2009, 13:47
Hoi Elise, het is al gelukt :applause:, dank zij een chatsessie met ene Geert Klungel :thumb up:, in tegenstelling tot zijn naam, heeft deze man in 2 tellen voor elkaar gekregen waar ik al 16 dagen mee bezig ben.
5 keer een contactformulier ingevuld en 2 keer chatten, heeft niets opgeleverd pas de derde keer kwam het goed.
Als je in 'Mijn Ziggo" kan komen moet je ook kunnen e-mailen word er gezegd maar helaas daar raak je een een cirkel omdat ik geen e-mail adres heb kan ik ook niets veranderen.
En bellen, ik weet ook wel dat dat de simpelste manier is, ik doe dat uit principe niet, ik vind dat als er iets geleverd word, wat dan ook, het moet werken en dan moet er niet naar een betaalnummer verwezen worden.
Het is tegenwoordig zo, lijkt mij, dat een klant overal een betaalnummer moet bellen om andermans fouten goed te maken.
En dan ga ik dwars liggen.
Maar eind goed al goed hoop ik.:frons:

Groetjes Sander