View Full Version : Smartcard overnemen


yuckotheclown
6 augustus 2009, 20:45
Weet iemand, of het ook mogelijk is.
Van iemand anders, de smartcard overnemen ?

mvg dennis hofstra

TV freak
6 augustus 2009, 20:48
Je kan een smart card altijd overnemen, zou alleen wel even bellen om je kaartje om te laten zaten van adres en gegevens. Straks zit je met iemand anders zijn problemen en ken je niet meer verder kijken. Ook voor de pakketten die je al heb is het de moeite want deze komen dan ook op dat nieuwe kaartje.

GolfTouch
6 augustus 2009, 21:18
Aanvulling op reactie van TV Freak:

Zorg er wel voor dat de huidige eigenaar van het kaartje bij Ziggo opzegt. Zolang hij dat niet doet kan het kaartje niet op naam overgezet worden.
Even contact opnemen met Ziggo en ze kunnen je dat exact uitleggen.

yuckotheclown
7 augustus 2009, 14:58
Ok, super.
Dan weet ik genoeg.
Zal binnenkort ziggo ff bellen.

gr dennis

hevaro
10 augustus 2009, 12:07
Ik zou maar oppassen, ik heb hier een hele vervelende ervaring mee.
Ik had toen ik nog bij mijn moeder inwoonde, een eigen digitale kaart met totaalpakket, eigen contractnummer en rekeningnummer.
Ben inmiddels getrouwd en wilde mijn digitale kaart met totaalpakket laten bijschrijven bij het pakket van mijn huidige vrouwen dus ook op mijn nieuwe adres. Zodat op alle kaartjes het totaalpakket te zien zou zijn. 1e keer gebeld met ziggo, was geen probleem zou allemaal geregeld worden. Krijg ik een paar dagen later een wijzigingsbrief waarop niks gewijzigd was. Paar weken laten maar weer gebeld, zou allemaal geregeld worden. Paar dagen krijg ik een wijzigingsbrief waarin werderom niks gewijzigd was. Maar het contract van mijn moeder, heel ander kaartnummer, heel ander contractnummer was nu overgezet naar dat van mijn huidige vrouw. Weer gebeld. Deze keer had ik het gevoel dat alles goed begrepen was. Krijg ik het wijzigingsformulier waarin mijn contract per 1 augustus beeindigd zou worden.
In de hoop dat het kaartje dan per 1 augustus zou worden overgezet naar dat van mijn vrouw, wachte ik maar af. 1 augustus alle zenders op zwart, noppes, niks meer. Mijn oplossing: in de winkel een nieuwe Ziggokaart gekocht, geregistreerd op ons huidige adres. Alles binnen 3 dagen geregeld. Op alle twee de kaartje nu het totaalpakket. (als je problemen wil voorkomen!!)

Dark Angel
10 augustus 2009, 12:33
Ben inmiddels getrouwd en wilde mijn digitale kaart met totaalpakket laten bijschrijven bij het pakket van mijn huidige vrouwen dus ook op mijn nieuwe adres.

ik ben bang dat je een type foutje hebt gemaakt :rolleyes:
of toch niet... (?)

Mijn oplossing: in de winkel een nieuwe Ziggokaart gekocht, geregistreerd op ons huidige adres. Alles binnen 3 dagen geregeld. Op alle twee de kaartje nu het totaalpakket. (als je problemen wil voorkomen!!)

goede oplossing! Een schone administratie is meestal veel beter, dan ze alles moeten overnemen van iemand anders is meestel een ramp.

hevaro
10 augustus 2009, 12:36
Yep, spatie vergeten!!