View Full Version : MP3 muziek werkt niet altijd


de boekhouder
29 juli 2009, 08:20
Ik heb op mijn Humax mijn volledige MP3 muziekcollectie gezet. In totaal zo'n 20Gb.

Mijn probleem is dat hij somminge nummers, dat kan bijv. alleen nummer 4 van een cd zijn, niet laat horen. De rest van de CD klinkt perfect. Bij de nummers die ik niet hoor zie ik de groene balk wel bewegen, maar er komt geen geluid. Als ik dat nummer verwijder en er opnieuw opzet gebeurt er hetzelfde. Ik denk dat ongeveer 5% van alle muziek het niet doet op de Humax. Op de Laptop doen die nummers het uiteraard wel. De bitrates van de nummers die het niet doen zijn verschillend.

Ik kan niet vinden waar dit aan ligt.

Kent iemand dit probleem en heeft wellicht een oplossing?

Joop558
29 juli 2009, 12:50
Daar is deze decoder ook niet voor gemaakt.
Misschien na de update, wie weet.

bassmanjunior
26 september 2009, 13:30
Geachte medeforumers,

Ik heb het probleem met foto's weergeven al gelezen maar ik heb hetzelfde met het afspelen van mp3's. Via een usb stick heb ik meerdere albums op de hardeschijf van de 5050c geplaatst. Nu is het zo dat hij van verschillende mp3's alleen 1 a 2 seconden laat horen en verder niets. De nummers worden wel weergegeven met bestandsgrote en al. Ook zie de tijdslijn doorlopen maar ik krijg geen geluid. Andere nummers geeft hij gewoon weer. Ook het opnieuw plaatsen van de betreffende mp3's helpt niet. Wat kan het probleem zijn?

Voor mij zou het een item zijn om op de bug en wish list bij te schrijven.

B.v.d. voor de eventuele reakties.

Bassmanjunior

Jan_Assen
26 september 2009, 19:41
Daar is deze decoder ook niet voor gemaakt.
Misschien na de update, wie weet.

Onzin, als het er niet voor gemaakt zou zijn was de Mp3 functionaliteit niet ge´mplementeerd. Bij mij werkt het met 15GB prima.

korenjw
27 september 2009, 00:23
Zijn de nummers allemaal met dezelfde mp3-encoder omgezet naar mp3? Ik gebruik deze functie eigenlijk zelf nooit, maar het kan natuurlijk zijn dat de Humax bijvoorbeeld geen variabele bitrate kan afspelen