View Full Version : USB-aansluiting op de Arris


Zorro
22 juli 2009, 17:53
Hoi, heeft iemand al uitgeprobeerd of er signaal staat op de USB-uitgang van het Arris-modem? Op de meegeleverde CD ROM staan USB-drivers voor op je PC/laptop/net-/notebook dus het lijkt mij dat het zou moeten werken. Misschien zelfs met een USB-telefoon dus ...

Ed
22 juli 2009, 17:58
Hoi, heeft iemand al uitgeprobeerd of er signaal staat op de USB-uitgang van het Arris-modem? Op de meegeleverde CD ROM staan USB-drivers voor op je PC/laptop/net-/notebook dus het lijkt mij dat het zou moeten werken. Misschien zelfs met een USB-telefoon dus ...Ziggo/Multikabel kennende werkt die functie niet, net als de niet werkende batterij als back-up

meesdroo
22 juli 2009, 18:17
Vergeet die USB ingang liever; gebruik hem alleen wanneer je geen CAT kabel kan vinden, kopen of maken en je moet persee NU op internet.
USB drivers zijn altijd al wat gammel.
Het is maar afwachten of er straks voor windows 7 nieuwe komen (weet iemand of ze op vista en X64 windows versies wl werken?)
De meegeleverde USB drivers zijn zeker niet geschikt voor je telefoon.
En de USB doorvoer is in alle gevallen die ik gezien heb zo slecht dat het zonde is van je abonnement.

Mees de Roo

anotheruser
26 juli 2009, 11:49
Wellicht niet de juiste plek om hier topic te plaatsen maar echt kwaad kan het hier niet :P

Iemand enig idee wat ik met die USB aalsuiting kan van de Arris TM702B?

Thanks in advance

Yussi
26 juli 2009, 11:53
Wellicht niet de juiste plek om hier topic te plaatsen maar echt kwaad kan het hier niet :P

Iemand enig idee wat ik met die USB aalsuiting kan van de Arris TM702B?

Thanks in advance


Dat is voor actievering van je nieuwe modem. Je sluit je usb aan je pc waneer je hem gaat actieveren. Meer kan je er niks mee geloof ik:giveup:

meesdroo
26 juli 2009, 13:50
Je zou die USB-aansluiting, net als de ethernet-aansluiting moeten kunnen gebruiken, maar dan wel met een single PC. De nadelen heb ik boven al genoemd.
Gezien de naamgeving van de Arris firmware/profile download-files, is het niet onmogelijk dat die files (met de juiste software die ik nog niet heb gezien, maar ook nog niet echt hard naar heb gezocht) ook via USB in dat modem kunnen worden gezet. Bij een volle reset (Waarscuwing: don't try this at home; het modem is daarna voor de gebruiker kapot) zou het ook wel eens de enige manier kunnen zijn om een eerste firmware in het modem te krijgen.

Mees de Roo

Mutsie
29 juli 2009, 09:27
Eerlijk gezegd doe ik er zelf totaal niets met de USB mogelijkheid, laat het liefst links liggen... Zoals Mees zegt: je kunt het beter maar vergeten!

:wink: