View Full Version : Smartcard registratie vraagje


twigger
22 juli 2009, 10:50
Ik heb een 2e smartcard gekocht voor Alphacrypt, nu is mijn vraag of ik die binnen 2 weken moet registreren of dat ik dat ook later kan doen als alles op zwart gaat. Ik vraag dit omdat ik hier heb gelezen dat de preview periode vaak langer duurt dan 2 weken en ik er dus ook langer plezier van kan hebben dan.

Alvast bedankt.

renmarvin
22 juli 2009, 11:02
Als je de tweede smartcard aanmeldt, dan krijg je op die tweede smartcard hetzelfde zenderpakket als op de eerste smartcard, zonder extra abonnementskosten.

twigger
22 juli 2009, 11:10
Als je de tweede smartcard aanmeldt, dan krijg je op die tweede smartcard hetzelfde zenderpakket als op de eerste smartcard, zonder extra abonnementskosten.Dat wist ik al maar mijn vraag is of ik die 2 card binnen 2 weken moet registreren of dat dit ook later kan.

The_Doman
22 juli 2009, 11:22
Dat wist ik al maar mijn vraag is of ik die 2 card binnen 2 weken moet registreren of dat dit ook later kan.

Dat hoeft echt niet binnen 2 weken.
Ik heb kort geleden nog smartcards laten registreren uit de Multikabel tijd welke ik juist alleen gebruikt had voor de 2 weken preview tijd. :wink:

twigger
22 juli 2009, 11:27
Dat hoeft echt niet binnen 2 weken.
Ik heb kort geleden nog smartcards laten registreren uit de Multikabel tijd welke ik juist alleen gebruikt had voor de 2 weken preview tijd. :wink:Ok bedankt dan wacht ik gewoon tot de zenders op zwart gaan en dan registreer ik deze. Ik heb toch nog 1 smartcard dus ik kan altijd digitale tv kijken.

Nogmaals bedankt:wink: