View Full Version : kan niet op internet


Vliegers
18 juli 2009, 21:10
ik kan geen verbinding maken met internet gaat om een poort
ik kreeg melding over een HTTP service
alleen in veilige modus kan ik op internet
maar mijn dochter kan wel draadloos op internet .

wie helpt mij van dit probleem af
ik heb ziggo al een paar gebeld helpt niks

meesdroo
18 juli 2009, 21:19
Ik hang met mijn ... PC, die draait op windows/linux versie ... via een draad/draadloos aan het modem/een router merk .... type .... aan internet met Ziggo abonnement .......
Wanneer ik met IE7/IE8/FF/Safari/Opera/Chrome naar http://........./ probeer te surfen krijg ik de melding ..................(letterlijke foutmelding inclusief numerieke foutcodes)

Kijk zo'n melding zou ik misschien iets mee kunnen beginnen.

Mees de Roo

Excalibur
18 augustus 2009, 22:17
Zoals Mees hierboven al aangeeft hebben we eigenlijk wat meer informatie nodig om je een goed antwoord te kunnen geven waar je mogelijk wat mee kunt.

Echter omdat je aangeeft dat een andere pc wel probleemloos op internet kan, en de pc waar je problemen mee ervaart wel internet toegang heeft in de veilige modus lijkt het erop dat er bijvoorbeeld een programma op die pc is die niet goed functioneerd, of een verkeerde instelling heeft, waardoor de internet toegang word geblokkeerd.

Je zou eens kunnen proberen door zowel de firewall als de virusscanner uit te zetten. Werkt het dan wel, dan een voor een weer inschakelen om erachter te komen welke de mogelijke boosdoener is.

Geeft echter het uitschakelen van de virusscanner en firewall geen resultaat, dan hebben we meer informatie nodig om je nog van assistentie te kunnen zijn.