View Full Version : Nu overstappen, welke snelheid dan?


om1
13 juli 2009, 15:45
Hoi,

ik heb A-1-Extra, maar nog geen nieuw modem en dus ook geen nieuwe snelheid.

De vraag is wat er gebeurd als ik nu zou overschakelen naar A-1-Plus.

Krijg ik dan de nieuwe Plus snelheid of de oude?Je zou bijna denken de nieuwe, want nieuwe klanten krijgen tenslotte ook de nieuwe snelheid, die dus gelijk is aan m'n huidige snelheid.

En dan switch ik wel weer over naar A-1-Extra als ik terug ben van vakantie en alle kinderziektes mbt Docsis-3 achter de rug zijn.

Slimme manier om wat geld te besparen of de goden verzoeken?

Barbarian
13 juli 2009, 16:14
Mag je hopen dat de "order" van overschakelen van extra naar plus en visaversa niet "maanden" blijft hangen.:mrgreen::oyeah: Is ironisch bedoeld hoor:)

Je kan het proberen. :wink:

TV Smurf
14 juli 2009, 10:28
om1,

Ik zou echt even wachten tot je als Ai1-Extra een nieuwe Docsis3 modem hebt met bijhorende snelheid. Dat 1 of 2 maanden aanzien en dan pas nadenken over een downgrade.

De kans dat je nu in soort vacuŁm terecht komt is veel te groot. Want Ziggo is erg druk met die snelheidsverhoging en modem logistiek waardoor de kans dat je tussen hun administratieve wal en schip terecht komt.

Ed
14 juli 2009, 10:40
om1,

Ik zou echt even wachten tot je als Ai1-Extra een nieuwe Docsis3 modem hebt met bijhorende snelheid. Dat 1 of 2 maanden aanzien en dan pas nadenken over een downgrade.

De kans dat je nu in soort vacuŁm terecht komt is veel te groot. Want Ziggo is erg druk met die snelheidsverhoging en modem logistiek waardoor de kans dat je tussen hun administratieve wal en schip terecht komt.Mee eens...

om1
14 juli 2009, 11:27
Ja, ik was al een beetje tot die conclusie gekomen.

Muteren is vast moeilijk voor Ziggo, en zeker als er allerlei andere algemene wijzingingen tegelijkertijd doorgevoerd worden.

Kortom, ik blijf voorlopig op Extra, en we zien over een tijdje wel weer verder.

Overigens, Ziggo is bij mij zodanig stabiel dat ik overweeg m'n ADSL lijn eruit te gooien. Die heb ik nog als backup, omdat ik ivm mijn werk internet echt niet kan missen. Maar eerst de upgrade afwachten, natuurlijk.

Spartagek
15 juli 2009, 16:27
Een vriendin van mij had gister een nieuwe aansluiting ( Ain1 plus ) en heeft nog (maar) 10Mbit
dus dat gaat ook niet direct in

TRaSH
15 juli 2009, 16:52
meestal kost downgraden ook geld,
teminste dat was vroeger zo.

Spartagek
15 juli 2009, 19:48
meestal kost downgraden ook geld,
teminste dat was vroeger zo.

Alleen als het contract nog lopende was, maar daar werkt Ziggo niet meer mee