View Full Version : Vraag: Grabit


BramJanneke
7 juli 2009, 08:50
Goedemorgen,

Mijn naam is Erik, en ik heb een vraag aan iedereen die mij zou kunnen helpen :-)
Ik heb onlangs Grabit geinstalleerd, zou heel makkelijk zijn werd mij verteld.
Even registreren bij Shemes.com, betalen en dan kreeg je een username en password toegzonden, deze werd dan ook nog automatisch in je Grabit opgenomen. en dat gebeurde ook trouwens. Even de newsserver van Ziggo inpluggen, ook gedaan en dan..... en dan niets, als ik een track probeer te downloaden krijg ik "Authorization Rejected ".

Kan iemand mij helpen wegwijs te maken zodat ik lekker mijn gang kan gaan, misschien ben ik wel een beetje een digibeet, dus mocht je me willen helpen, graag Bassie en Adriaan taal :-)

Alvast enorm bedankt voor je support.

Erik

ACoster
7 juli 2009, 09:19
Hoi,

Het gebruik van Grabit is in principe gratis. Volgens mij heb jij je bij Shemes.com geregistreerd voor de zoekfunctie. De usernaam en wachtwoord die je daar hebt ontvangen, moet je dus ook invullen bij het zoekgedeelte (mocht die er zijn.. ik gebruik hem niet dus ken het ook niet).

Bij de username en password van de mailserver van ziggo, vul je je username (emailadres) en wachtwoord van Ziggo in, deze is gelijk aan die van je email. En dan moet het lukken...

Mvg,
Art.

grensstreek
7 juli 2009, 11:31
De gegevens van grabit is voor de het zoeken met grabit en de server van ziggo is news.ziggo.nl de rest van de gegevens is zo hoe ACoster het uitlegde

BramJanneke
7 juli 2009, 21:01
Goedenavond, het is inderdaad gelukt.
Ik had namelijk ergens gelezen dat bij het invullen van de nieuwsserver, niet je e-mail, maar je accountnaam moest invullen.
Ik dank jullie voor jullie snelle reactie.

Fijne avond.

Erik

Spartagek
8 juli 2009, 06:26
Lees ook eens rond op www.binaries4all.nl
Daar zal je heel veel waardevolle info kunnen vinden
Opera/9.60 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.2.14320/504; U; nl) Presto/2.2.0