View Full Version : interactieve,HD ontvanger


luken070
27 juni 2009, 21:04
Ik ben van plan naast mijn normale digitale ontvanger(die kan dan naar de slaapkamer)een ontvanger aan te schaffen die geschikt is voor interactieve tv,HDtv en harddisc.
Bestaan er zulke ontvangers, en is het verplicht dan ook gelijk het interactieve en HD abonnement er bij te nemen, of werkt hij ook zonder? L
Los gezien van het interactieve deel dan vanzelf sprekend!
Vallen alle HD zenders bv Ned1,2en3 waneer ze in HD gaan uitzenden onder het abonnement of zijn die vrij.

Decibert
27 juni 2009, 22:49
Bestaan er zulke ontvangersJa, er is maar één interactieve ontvanger op het moment, die ontvangt HD en heeft een ingebouwde HDD. Zie hier (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/installatie-pakketten/).

is het verplicht dan ook gelijk het interactieve en HD abonnement er bij te nemenNeen. Met het HDTV-zenderpakket heb je er drie HD-zenders bij voor €3,95/maand, eerste zes maanden gratis. Zonder dat abonnement erbij heb je straks standaard 4 HD-zenders en de standaard 60 SD-zenders.
Zonder interactief abonnement kun je opnemen, live pauzeren en On demand kijken. Er zijn verschillende interactieve abonnementen die je kunt afsluiten. Als je een tweejarig abonnement aangaat op het complete ITV pakket krijg je een flinke korting op het installatiepakket ITV. Zie verder hier (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/itv/vrijheid).

Je had met ongeveer één minuut al je vragen beantwoord kunnen vinden op de website van Ziggo. Kijk daar dus eerst maar even rond voor je een bestelling plaatst of andere vragen stelt.

Vallen alle HD zenders bv Ned1,2en3 waneer ze in HD gaan uitzenden onder het abonnement of zijn die vrij.

Zoals algemeen bekend en overal op dit forum genoemd zitten ze in het standaardzenderpakket.