View Full Version : Vraag: De brief met instructies??


elisa
22 juni 2009, 11:54
Ziggo had twee brieven gestuurd. De eerste met de mededeling dat er een nieuw modem aankwam; de tweede met instructies hoe het oude modem door het nieuwe moet vervangen en dat je het oude modem moet terugsturen.

Nu kan ik die tweede brief nergens meer vinden. Weet iemand of die ergens op de site te lezen staat? Ik wil hem nog wel even zien voordat ik lukraak aan de slag ga.

(Ik heb een perfect werkend draadloos netwerk over Apple Airport waarin Mac's en Pc's hangen)

Wat gebeurt er eigenlijk als je het modem helemaal niet vervangt? Alleen mindere snelheid, of helemaal geen verbinding meer?

Ingewikkelder vraag (hoe kom ik hier achter?):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Indertijd behoorde ik bij degenen die door de 'monteur' bij Casema werden aangemeld zonder activeringscode/wachtwoord waardoor alles mis liep. Mijn activeringscode/wachtwoord wilde niet (meer) werken.

Een medewerkter heeft dat toen in orde gebracht. Maar ik zie zijn naam niet meer. Zelfs links naar de berichtjes die hij me stuurde zijn weggehaald.

De originele modem activatiecode/wachtwoord heb ik nog wel, maar ik zou eerst willen weten of die inderdaad werken. Ik neem liever niet het risico dat ik met mijn nieuwe modem helemaal niet binnen kan komen en dagen zonder internet zit.

Hoe leg ik dit nou aan een willekeurige telefoniste uit??

Angelo
22 juni 2009, 12:08
Heb je de activatiecode voor je nieuwe modem? Als je die niet hebt, dan kun je niets en moet je toch even de helldesk bellen.

Als je die wel hebt, dan is het eigenlijk heel simpel: Haal je oude ertussenuit en zet de nieuwe erin. Je hebt daar echt geen handleiding voor nodig. Laat het geheel een half uur staan, zodat de modem zichzelf heeft ge´nstalleerd. Ga dan met je computer naar de pagina http://activatie en geef het activatienummer in. Klaar!

elisa
22 juni 2009, 12:16
Heb je de activatiecode voor je nieuwe modem? Als je die niet hebt, dan kun je niets en moet je toch even de helldesk bellen.


Ik heb net toevallig een vraag over mijn activatiecode gestuurd die indertijd niet werkte. Een medewerker heeft mij toen geactiveerd, maar ik heb geen idee of dit gebeurd is met zijn orginele activatiecode (die ik nog heb) of onder een andere code.

dj-scratch
22 juni 2009, 15:47
Voorde nieuwe modem krijg je 2 brieven

1 brief met de aankondinging en dat die opgestuurd wordt de 2e brief al de activatiecodes bevatten

Mocht je de modem eerder krijgen dan de 2e brief dan simpel ff bellen dan activeren hun hem voor je

elisa
22 juni 2009, 16:34
1 brief met de aankondinging en dat die opgestuurd wordt de 2e brief al de activatiecodes bevatten


... en nog een derde brief dat de nota niet klopte en het teveel betaalde wordt teruggestort :pompom:

En laat ik ondertussen ook de tweede brief terugvinden. Zo bang om hem te verliezen dat ik hem te goed had weggeborgen.

dj-scratch
23 juni 2009, 08:48
Wel aanlsuiten die modem dan ;)

ff half uur uurtje wachten lekker boodschappen gaan doen en of gaan winkelen en de creditcard van je man leegplukken en dan surfen naar die http://activatie of zoiets en invullen die hap en dan zou die in theorie moeten werken

Succes

bezoeker
24 juni 2009, 11:40
hier nog helemaal niets ontvangen, dus ook geen brief

ik wacht rustig af :evil: