View Full Version : Mededeling: CAM CI+ bij ziggo


perkunas
10 juni 2009, 10:17
Nadat ik een vraag stelde aan ZIGGO over CAM CI+ modules kreeg ik onderstaande e-mail terug:We zijn als Ziggo nauw betrokken bij de lancering van CAM CI+, maar de leverancier kan er niet voor zorgen dat de CAM-modules voor eind mei in de winkels liggen.
Er hangt veel af van het moment waarop we deze (digitale TV-)modules ontvangen en kunnen testen.
Op dit moment gaan we ervan uit dat eind juni de eerste CI+ CAMS in de winkels kunnen verwachten.
Op het moment ondersteunen we momenteel nog geen modules enkel de decoder worden door ons ondersteunt.


Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl (http://www.ziggo.nl/)voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klikhier (http://www.ziggo.nl/klantenservice/installatie-downloads/thuishelp) voor meer informatie.Met vriendelijke groet,

***)
Afdeling Klantenservice
Ziggo:applause:

modedit : En als u even de moeite had genomen de forumregels door te nemen dan had u ook geweten dat we hier omwille van privacy geen namen van medewerkers publiceren. U werkt toch ook met een nick?

ArChie
10 juni 2009, 10:24
Als je ook maar enige moeite doet dan was het je opgevallen dat er al genoeg topics ove CI+ zijn waar dit bericht aan toegevoegd had kunnen worden zonder daarvoor onnodig een nieuw topic te openen.

Decibert
10 juni 2009, 10:28
En dan nog wordt er niks nieuws vermeld (behalve de schatting eind juli misschien).