View Full Version : Wanneer Modem?


cafuut
4 juni 2009, 20:14
Hallo

Zoals het er nu na uitziet, loopt alles gesmeerd:

Vorige week woensdag Alles in 1 Extra aangevraagd, gisteren brief met activatie code's e.d. ontvangen en datum dat de boel actief wordt is a.s zaterdag 6 Juni. Echter tot op heden heb ik geen modem ontvangen (digitaal decoder komt later), iemand enig idee wanneer ik deze kan verwachten? Of wordt de modem pas geleverd als het internet al actief is ?

SvenEnSabrina
4 juni 2009, 21:02
Als het goed is staat dat in de brief erbij... Ik dacht dat erin stond, binnen 2 weken... Dus tot 2 weken na ontvangen van die betreffende brief zou mogelijk kunnen zijn... Echter in de praktijk komt de brief vaak vandaag en het pakket morgen al. Bij jou dus (helaas) niet...

Je kan wel evt. bellen met de klantenservice, deze kunnen je als het bij ziggo al klaar is een track & trace nummer geven.

tja
5 juni 2009, 00:14
Of heb je er een monteur bij besteld? In dat geval wordt het modem door de monteur meegenomen.

Decibert
5 juni 2009, 00:34
Gestelde levertijd is officieel tien tot veertien werkdagen. Dit nemen ze veel ruimer dan nodig, maar dat is wel verstandig. Binnen twee weken is het vaak geregeld.

cafuut
5 juni 2009, 14:45
Bedankt voor de antwoorden allemaal :)

Vandaag even gebeld voor de status: Ik kreeg een track & trace nummer mee, maar op de website staat: Er zijn geen zendingen gevonden voor deze combinatie, dus nog niet veel wijzer geworden.

Decibert
5 juni 2009, 14:48
Dat heb ik vaker gehoord ja, die nummers klopt vaak helemaal niks van.

cafuut
9 juni 2009, 14:27
en maar wachten en wachten, nog steeds niks ontvangen en nog steeds geeft TNT niks aan :roll: