View Full Version : Storing: HDMI geen signaal?


remko2715
21 mei 2009, 01:23
Hoi,

Ik heb sinds vandaag mijn Cisco 8455. Ik heb hem via Scart en HDMI aangesloten op mijn Philips tv. Als ik via HDMI wil kijken geeft mijn tv aan dat die geen videosignaal ontvangt.
Via scart gaat het wel goed maar ik wil juist via HDMI kijken.

Enig idee of ik iets vergeet in te stellen?
In het menu heb ik bij HDMI instellingen 1080i geselecteerd.

Alvast bedankt.

Groetjes Remko,

veerlj
21 mei 2009, 09:04
Heb ik ook wel eens gehad en dan dacht ik dat de cisco defect was :schater:. Had toen geen av- euro kabel aangesloten en had helemaal geen beeld meer en niets in de display. Soms hielp het om de hd instellingen te veranderen ,hoger/lager of naar orr.. En soms moest ik de boel resetten , min 15 sec de stroom eraf en daarna de boel weer instellen .
Daarna had ik weer beeld .
Bij sommige tv's moet je de tv helemaal uitzetten en daarna weer aan ivm HDMI handshake etc .
Proberen maar....blijft een cisco .:pompom:

remko2715
21 mei 2009, 09:49
Bedankt voor je reactie. Ik heb de stroom eraf gehaald en daarna deed die het wel. Ik ga nu eens proberen om de HDMI via mijn versterker te laten lopen. Ik hoop dat dat ook wel lukt.

Righard
21 mei 2009, 19:57
Bedankt voor je reactie. Ik heb de stroom eraf gehaald en daarna deed die het wel. Ik ga nu eens proberen om de HDMI via mijn versterker te laten lopen. Ik hoop dat dat ook wel lukt.

Helaas. Ik heb de Cisco direkt op mijn Sony KDL52-Z4500 moeten aanlsuiten. Dan nog schakelt de Cisco some terug naar 720 of 576 :x. Als ik hem via de receiver laat lopen (STR-DA5400ES) dan is er of geen beeld, of geen geluid, of beide :x

Wanneer ik mijn TV pas aanzet als de Cisco box is opgestart (tijd uit display, kanaalnummer erin) en dan pas de TV aanzet, dan gaat het wel goed. Een enkele keer is de Cisco dan eigenwijs en zet hem dan ineens op 720 of 576. Het is het enige HDMI apparaat (in mijn bezit) dat deze kuren vertoond.

De HDMI handshake van de Cisco staat niet bekend als de beste en ik hoop dat dit via een firmware update een keer wordt opgelost (of in ieder geval dat je de resolutie kan locken).

ppiening
21 mei 2009, 21:38
op de cisco is de handshake nog wel eens mis.. Ik laat de ontvanger wel eens aanstaan.

Beste bij mij werkt eerst tv aan wachten op beeld en dan de Cisco,
gaat voor 90% goed