View Full Version : Vraag: humax IR-FOX C


oostwaard
17 mei 2009, 10:03
ik wil progamma,a reserveren met timer dat gaat ,maar nu wil ik ze bekijken en ga dan naar systeem instellingen volgens het boekje ga naar schema maar bij mij staat daar timer en als ik dan op enter druk krijg ik en menu met opslaan verwijderen annuleren maar het opgenomen prog staat er wel maar ik zie geen film ,wat doe ik fout misschien instellingen of moet ik iets doen met de instellingen pagina 42 van het boekje vast bedankt

Ed
17 mei 2009, 10:33
ik wil progamma,a reserveren met timer dat gaat ,maar nu wil ik ze bekijken en ga dan naar systeem instellingen volgens het boekje ga naar schema maar bij mij staat daar timer en als ik dan op enter druk krijg ik en menu met opslaan verwijderen annuleren maar het opgenomen prog staat er wel maar ik zie geen film ,wat doe ik fout misschien instellingen of moet ik iets doen met de instellingen pagina 42 van het boekje vast bedanktTen eerste zit je niet in het juiste deel van het forum. Er is een forumdeel voor decoders, zelfs speciaal voor de Humax IR-FOX C (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=75).

Ten tweede, neem je op met een eigen recorder? Want in de Humax IR-FOX C zit geen opnamemogelijkheid, alleen reservering.

Ten derde, doe aub iets aan je interpunctie. Je verhaal is erg moelijk te lezen zonder het normale gebruik van leestekens.