View Full Version : Klacht: weer not completed en favorieten in de war


G.bruiker
12 mei 2009, 09:59
Op de Samsung favorieten in de war en not completed.
Op de humax: nieuwe zender.

Wat blijkt, 13th street is nu in hoofdletters.
Dat was al weer voldoende om de boel volledig in de war te sturen.
Ik hou op met die favorieten lijstjes te maken,ze blijven zo in de war raken.
Was dat nu echt nodig Ziggo ?

Ed Smits
15 mei 2009, 21:42
Mijn Loewe TV met ingebouwde decoder heeft 2 jaar goed gewerkt, sinds kort tot twee maal toe zenders verdwenen, Ziggo gebeld , ja wij ondersteuning alleen decoders door Ziggo gesertificeerd, twee kennissen met zo'n Ziggo decoder hebben de zelfde problemen, ra ra hoe kan dat
Ed Smits

CeeS
15 mei 2009, 22:10
ra ra hoe kan dat

Omdat Ziggo de zenders aan het verplaatsen is (geweest). Aangezien de Loewe tv's dat niet automatisch oppakken zoals de losse kastjes zul je dus elke keer dat de zenders van stream of frequentie wisselen dit handmatig moeten doen. Dat moet de winkelier toch tegen je gezegd hebben dat deze TV niet automatisch werkt met Ziggo hoop ik ?
De meeste Ziggo-kastjes doen dit automatisch, hoewel een Humax 5000 er soms problemen mee lijkt te hebben en wachten op een software update daarvoor. Daar is dan ook een zenderzoek-actie nodig.

Razor
6 juli 2009, 03:10
Ik heb ook dat mijn favorieten door elkaar gegooid worden... ik krijg zelfs radio zenders in mijn favortieten lijst.

En ik heb ontdekt dat het elke keer gebeurd als ik naar Comedy Central kijk. Wat is hier tegen te doen? En ik kijk best wel vaak Comedy Central dus dit is zwaar irritant.

StickM
6 juli 2009, 10:19
Ik heb ook dat mijn favorieten door elkaar gegooid worden... ik krijg zelfs radio zenders in mijn favortieten lijst.

En ik heb ontdekt dat het elke keer gebeurd als ik naar Comedy Central kijk. Wat is hier tegen te doen? En ik kijk best wel vaak Comedy Central dus dit is zwaar irritant.

Zelfde probleem hier, zit je lekker simpsons te kijken beslist ziggo dat ik educatief naar History moet kijken, dacht eerst nog er dwaalt een geschiedenisleraarspook door mijn huis.. maar ik zie dat er dus meerdere zijn met zelfde klacht. Ik wacht nog even af tot vanavond. Hoop dat het dan opgelost is.

Razor
6 juli 2009, 14:58
Het is nu al een paar weken zo hoor. En ook al ik niet via favorieten kijk. Dan gooit hij sowieso mijn favorieten door elkaar en verdwijnt kanaal 19 (Comedy Central) en springt hij een zender terug en als je zapt dan slaat hij eentje over.

Als dit nou met TV Oranje of dat Homshopping kanaal of whatever zou gebeuren dan zou je me niet horen klagen... maar Comedy Central is een zender waar ik echt veel naar kijk!

StickM
6 juli 2009, 15:20
Ik moet eerlijk zeggen nooit last van ziggo of dit soort rare fratsen. Tot gisteren avond/nacht. Nu mag ik ineens geen comedy centrla meer kijkenofhet nu in de favorieten is of niet, toch vreemd, lijkt op dat het half op een andere freq hangt ofzo. Geen idee, maar ik ga ervan uit dat het allemaal wel gefixt word. En anders gaan we weer fijn paar daagjes klagen en kankeren :) Maar voor gisteren nooit last van gehad.

StickM
7 juli 2009, 11:03
Nou gisteren gebeld met ziggo, en wonder boven wonder werd ik zonder wachttijd gelijk geholpen, en dit was om 2 uur smiddags. Maar probleem was bekend en werd aan gewerkt. En het was gisteren avond opgelost.
dacht laat ik even weten :)

Razor
7 juli 2009, 23:40
Dus nu kan ik het weer op 11 programmeren zonder dat alles door elkaar wordt gegooid want het is een heel karwei om alles weer op de volgorde te zetten als hoe ik het wil. :)