View Full Version : Geen contact met inkomende mailserver


Michel1976
11 mei 2009, 21:39
Sinds vandaag kan ik via Outlook Express geen mail meer binnen halen en krijg ik telkens het schermpje voor ingeving van paswoord e.d. te zien.

Voorheen werkte de mail perfect via de oude: pop3.wanadoo.nl

Welke server ik ook invoer niets werkt: pop.ziggo/pop3.ziggo enz.

Via webmail wel alles te bereiken en te doen dus wachtwoord is ok. Wel kan ik, wanneer ik bv via een webisite naar een info adres iets wil sturen via outlook verzenden. Binnenhalen lukt niet.

Wie kan mij helpen????

foutmelding, terwijl wachtwoord klopt op mijn webmail:

Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'pop3.wanadoo.nl', Server: 'pop.ziggo.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR [AUTH] Authentication failed', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92

Decibert
12 mei 2009, 00:09
Voorheen werkte de mail perfect via de oude: pop3.wanadoo.nl

Dat gaat sowieso niet meer werken, daar heb je als het goed is al vele malen email van gehad van Ziggo (komt echter waarschijnlijk op het hoofdemailadres, als je dat niet gebruikt kan je het gemist hebben).
Al sinds begin dit jaar had je die instelling moeten wijzigen. Wat ik heb begrepen is dat ze nu pas de stekker uit de oude servers hebben getrokken, wat verklaard waarom het nu opeens niet meer werkt.

Kijk anders hier (http://www.ziggo.nl/orange/welkom) even.