View Full Version : Vraag: Combi Digitaal & Interactief totaal pakket?


Maestro
1 mei 2009, 11:54
Bij Digitale TV van zowel Tele2 & UPC zijn veel zaken uit het Interactief Totaal pakket standaard (gratis). En voor Ooit Gemist (Prog.Gemist) heb je bij Ziggo sowieso Digitaal Totaal pakket nodig.

Zou Ziggo Interactief Totaal pakket (gratis) moeten combineren met het Digitaal Totaal pakket (9,95/mnd) en/of het Alles-in-1 pakket (39,95/mnd)?

z-user
1 mei 2009, 13:52
Bij Tele2 is Uitzending gemist "tijdelijk gratis".

Programma gemist
Met Tele2 TV kan je met slechts een druk op de knop een programma van Nederland 1, 2 of 3 terugkijken, tot wel 10 dagen terug. Deze dienst is nu tijdelijk gratis!Bron: http://se.tele2.nl/tv/tv_wat_is_het.html

En bij UPC betaal je een standaardtarief om DTV te kunnen kijken. Je conclusie dat het bij andere aanbieders gratis is klopt dus niet. Dat betekent niet dat ik het niet eens met je ben. Ik ben van mening dat het een duur pakket is, en dat het nog (te) vaak niet functioneert om er zoveel voor te vragen

KLaGoMaL
1 mei 2009, 14:19
Voor ooit gemist heb je geen Digitaal Totaal Pakket nodig volgens mij.

"Om gebruik te kunnen maken van Ooit Gemist moet je in het bezit zijn van een interactieve ontvanger (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/itv/installatie/) en een voor interactieve diensten geactiveerde smartcard (http://www.ziggo.nl/smartcard/)."

Decibert
1 mei 2009, 16:33
Voor ooit gemist heb je geen Digitaal Totaal Pakket nodig volgens mij.

In de praktijk wel, want alleen van de extra zenderpakketten kun je op die manier terugkijken.

KLaGoMaL
4 mei 2009, 15:41
Jah maar dan zou je ook een Film1 abonnement nodig hebben...anders kun je dat ook niet terugzien :P