View Full Version : Vraag: On Demand/gekeken films worden gefactureerd?


Donbakero
28 april 2009, 17:58
Zojuist einde test fase mail gehad en besloten decoder te houden.
Wie heeft er ook On Demand films gekeken?

Ik heb er een paar gekeken en het probleem dat ik hiermee heb is dat er tijdens de testperiode blijkbaar al betaald voor moet worden. Dit in een mailtje dat einde fase test aankondigde.

Hiervoor had ik natuurlijk al geprobeerd of On Demand werkte. Tijdens 1e poging pakte hij de door mijzelf spontaan verzonnen betaal code niet, in een later stadium wel. Nu krijg ik weer tijdens de laatste vragenlijst vanuit Ziggo te horen dat gekeken films gefactureerd gaan worden.:?


Mijn factuur van 24 april is overigens normaal, dus niks extra's betaald voor On Demand. Vermoeden dat dit nog wel zal komen.

Iemand ervaringen hiermee?

MrDroopy
28 april 2009, 19:57
Dat was in de vorige mail van Ruigrok van begin April ook al gemeld en ook hier op het forum..... dus helemaal nieuw zou het niet voor je mogen zijn hoor....

Bartje
29 april 2009, 22:50
Het is toch niet heel raar dat als je in een testtraject zit, dat je alles wat je vindt in het apparaat wil uitproberen?

Ik heb ook een aantal films geprobeerd (soms alleen maar om te kijken of het werkte..). Ben benieuwd wat mijn factuur gaat zeggen.