View Full Version : Vraag: Smartcard koppelen


BitByter
26 april 2009, 17:21
Ik heb per 3-04 'Alles in 1 extra" , telefoon werkte niet meteen, maar dit gaat nu allemaal goed.
De decoder heb ik afgelopen donderdag ontvangen. Alles aangesloten en werkt perfect. Mijn zoon heeft ongeveer 2 jaar geleden digitale tv gehad, maar naar een jaar weer opgezegd, maar heeft nog steeds een decoder met smartcard.
Het probleem van wat ik nu heb is dat ik die 2 smartcards niet gekoppeld krijg via de helpdesk van Ziggo, dit kan pas als van mijn nieuwe smartcard 2 maanden (proeftijd) verlopen zijn.
Klopt dit?

Decibert
26 april 2009, 17:47
die 2 smartcards niet gekoppeld krijg via de helpdesk van Ziggo, dit kan pas als van mijn nieuwe smartcard 2 maanden (proeftijd) verlopen zijn.

Neen. Je kan gewoon de kaart laten activeren bij de administratie (0900-1884, optie 3 en daarna 4). Dit kan je ook doen via de website of het antwoordkaartje.
Ten tweede is de previewperiode meestal twee weken.

BitByter
26 april 2009, 19:39
Neen. Je kan gewoon de kaart laten activeren bij de administratie (0900-1884, optie 3 en daarna 4). Dit kan je ook doen via de website of het antwoordkaartje.
Ten tweede is de previewperiode meestal twee weken.
Mijn card van de nieuwe decoder doet het ook wel, en wel met alle kanalen. Maar de oude card, daar kunnen alleen het standaard digitale pakket mee ontvangen worden. En de helpdesk beweerd dat ze deze op dit moment niet kunnen koppellen. Wel na de previeuwperiode van de nieuwe card.
De previeuwperiode is tijdelijk verlengt naar plusminus 2 maanden.
En het is ook al bekend bij de helpdesk dat ik na de previeuwperiode, het totale pakket wil hebben voor 9,95/maand extra.

vinnie-terranova
26 april 2009, 19:49
Theoretisch kun je nu inderdaad twee maanden gratis kijken met je nieuwe smartcard, daar kunnen ze natuurlijk je oude kaart niet aan koppelen, omdat er nog geen abbo is op je nieuwe kaart. Wat ik trouwens wel heel erg kort door de bocht van ziggo vind. Maargoed......

Andersom kan het natuurlijk wel, en je oude kaart laten koppelen aan je nieuwe, alleen vervalt dan waarschijnlijk de twee maanden gratis kijken. Want dan betaal je direct weer voor je extra pakket.

Kiezen of delen denk ik.......