View Full Version : Vraag: Overzicht digitale radiozenders


musicfreak
26 april 2009, 12:29
Ik wilde kijken welke radiozenders Ziggo digitaal doorgeeft, ik ie ze echter niet staan op http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitaal/. Kan alleen de analoge radiozenders vinden via http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/frequentieoverzicht.

Ziggo legt sowieso erg d nadruk op Televisie, op https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/formulier kan je helemaal niks melden over Radio, Radio staat i.i.g. niet bij Produkt...

Wie weet er raad?

ArChie
26 april 2009, 12:48
De informatie voorziening via de website is slecht te noemen. Van de week was ik vanwege een vraag van iemand ook al opzoek naar de pagina met het overzicht van alle te gebruiken ontvangers. Die link zou je ergens op de hoofdpagina voor digitale televisie verwachten omdat ze daar zelfs een kopje (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitaal/) hebben met de volgende tekst:
Wat heb je nodig:
Installatiepakket Digitale Televisie
Basis abonnement
Een televisie


Wat dachten ze bij Ziggo van een digitale kabel ontvanger als benodigt item?

Uiteindelijk is dat overzicht dan met de juiste zoekterm wel weer terug te vinden via de Klantenservice pagina's, maar dit soort informatie moet gewoon direct beschikbaar zijn. Reclame maken voor eigen diensten voert tegenwoordig de boventoon op de Ziggo website. Goede, complete, eenvoudig toegankelijke en up-to-date informatie over de inhoud van die diensten is een heel ander verhaal.

Zie de volgende lijst (http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/31632914#31632914) voor alle beschikbare radio kanalen (type = 2) in Ziggo/Casema en Ziggo/Multikabel gebied. Dit overzicht is gisteren nog bijgewerkt.

Decibert
26 april 2009, 18:36
Installatiepakket Digitale Televisie

Wat dachten ze bij Ziggo van een digitale kabel ontvanger als benodigt item?

Zie de de toelichting (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitaal/) (tabblad Bestellen) op de website:

In het Installatiepakket Digitale Televisie vind je een digitale ontvanger, afstandsbediening en natuurlijk de smartcard om het kijken naar digitale televisie mogelijk te maken.

Benodigd overigens.