View Full Version : Alles in een pakket genomen


pukkel
25 april 2009, 17:29
16 april nieuw modem geplaatst atlanta chientific 2203 voor digitale tv. erbij door monteur
ik had al telefonie en internet van ziggo. digitale ontvanger wordt verstuurd door tnt post want was niet op voorraad ok kan ik mee leven.
kom ik die zelfde dag erachter dat mijn telefoon niet meer werkte althans ik kon niet meer gebeld worden ??????
blijkt dat ik van ziggo een heel ander telfoonnummer heb gekregen.
na tig keer bellen met ziggo en wel 15 verschillede medewerkers te hebben gesproken het ene naar het andere klets verhaal te hebben aangehoord heb ik naar 2 weken nog steeds geen telefoon!!!!!!
wie heeft deze problemen ook of kan me daar een advies op geven
met vriendelijke groet pukkel:oops:

lowryder
25 april 2009, 17:52
Ik heb ook pas laatst een monteur gehad, nieuw adres ;) Maar geen telefonie werkend, decocer pas half mei via TNT. Maar vandaag zou telefonie werken, en dit doet het nog steeds niet. En maar bellen naar ziggo... en het helpt niet..

pukkel
25 april 2009, 18:27
ja maar ik bedoel HOE KAN ZIGGO mij zomaar een nieuw telfoonnummer terwijl ik een totaalpakket wil en mijn oude nummer is weg:rolleyes:

BitByter
25 april 2009, 20:37
ja maar ik bedoel HOE KAN ZIGGO mij zomaar een nieuw telfoonnummer terwijl ik een totaalpakket wil en mijn oude nummer is weg:rolleyes:


Heb je wel nummer portering aangevraagd? Het formulier opgestuurd?

Ed
25 april 2009, 21:00
Heb je wel nummer portering aangevraagd? Het formulier opgestuurd?Hij had al telefonie van Ziggo. Dan zou je zeggen dat men dat wel laat staan bij upgrade naar een Alles in 1 pakket. Er is duidelijk iets fout gegaan.

Vision
26 april 2009, 00:15
Ach ja met een Flater Award op zak kan het niet
meer slechter gaan :mrgreen: vanaf nu kan het alleen maar beter :sleep:

Ed
26 april 2009, 09:48
Ach ja met een Flater Award op zak kan het nietDe Flateraward is alleen voor de helpdesk. Krijgen we al die opmerkingen weer. Erg constructief.

vinnie-terranova
26 april 2009, 12:17
Pukkel, als je overgaat naar een alles in 1, en je hebt al een modem (voor telefonie van ziggo) dan is het niet nodig om een ander modem te plaatsten, Tenzij je het snelste internetpakket erbij neemt.
Ze hebben jou losse pakketten dus niet overgezet naar een alles in 1 pakket, maar jou een ''nieuw'' alles in 1 pakket gegeven. En daar hoort een installatiepakket (incl. nieuw bruikleenmodem bij)

Deze fout wordt wel eens vaker gemaakt door ziggo, geef dus goed aan bij het aanmelden van je alles in 1 pakket, dat je al losse pakketten hebt (waaronder telefonie) anders heb je inderdaad kans op deze taferelen.

Vision
26 april 2009, 13:29
De Flateraward is alleen voor de helpdesk. Krijgen we al die opmerkingen weer. Erg constructief.


Kan het niet vaak genoeg zeggen dat er iets structureel niet goed is bij Ziggo :roll: ze rommelen maar wat aan en hopen dat het goed gaat :cry:

vinnie-terranova
26 april 2009, 13:35
Kan het niet vaak genoeg zeggen dat er iets structureel niet goed is bij Ziggo :roll: ze rommelen maar wat aan en hopen dat het goed gaat :cry:


Ik heb ook (vanuit mijn losse @home pakketten) alles-in-1, en het werkt allemaal prima en als het hoort..... niks structureel dus!!

Maar ben met je eens dat er wel eens haperingen zitten in het goed omzetten van de pakketten. Maar structureel wil ik het niet noemen. Ziggo heeft een paar miljoen klanten en de klanten die geen problemen hebben, verschijnen vaak niet op een forum als deze.

Harold
26 april 2009, 15:25
Ja, ik had telefoon en digitale TV van Ziggo, ik ben overgestapt naar alles in 1 plus en dit alles werkte na een paar uur na de aanvraag, ook met de telefoon is het goed gegaan.
Het kan dus wel goed.

Decibert
26 april 2009, 18:03
geef dus goed aan bij het aanmelden van je alles in 1 pakket, dat je al losse pakketten hebt

En dat is n van de redenen waarom je gewoon je klantnummer bij de hand moet hebben als je gaat bellen.

klanten die geen problemen hebben, verschijnen vaak niet op een forum als deze.

Correctie, ondergetekende. Maar goed, dat komt gewoon omdat ik me niet aan Ziggo internet en telefonie heb gewaagd tot nog toe. Wacht nog even de snelheidsverhogingen af, aan maandcontracten kan je je moeilijk een buil vallen en komende van KPN ben ik wel wat ongein gewend. :roll: