View Full Version : Verbindings probleem


Kabab
21 april 2009, 21:48
Goede-avond,

Ik heb sinds gisterenmiddag het probleem om via Alt.Binz de verbinding te maken met de newsserver van Ziggo. Ik krijg de melding '400 Too many concurrent connections, you are allowed 4'
Nu heb ik gisteren na deze melding 1 dagje gebruik gemaakt van Eweka om te kijken of daar het probleem ook zou komen, maar geen probleem volledige snelheid kunnen halen met Eweka. Nu zou ik toch ook weer gewoon de server van Ziggo willen gebruiken. Al maanden gebruik ik deze server namelijk alleen af en toe wanneer ik aan mijn maximum zit dat doe ik de laatste dagen wel eens een payserver gebruiken. Ik maak normaal gesproken gewoon ook gebruik van 4 threads maar die heb ik nu ook al lager geprobeerd maar dit mag ook niet baten.
Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen? Ik gebruik naar mijn mening ook niet een ander programma die van de Ziggo server gebruik maken dus ik vind het vreemd. Volgens mij staan alle instellingen ook gewoon nog zoals ze altijd stonden.

Heeft iemand enig idee wat dit opeens kan zijn?

Alvast bedankt!

Kabab
1 mei 2009, 17:40
Niemand die mij hier bij kan helpen?

EricS
2 mei 2009, 21:20
Ik heb op het forum gelezen over mogelijke problemen die dit kunnen veroorzaken. Voorbeelden die worden gegeven zijn:

- iemand anders gebruikt je account
- inloggen op verschillende Ziggo newsservers

Advies:
- wijzig het wachtwoord van je account
- gebruik alleen de newsserver van "provider" (casema/@home/...)

Hou je nog steeds problemen? Neem dan contact op met Ziggo via het contactformulier.

conradus
3 mei 2009, 13:27
Nou ik heb daar ook om de haverklap last van.
Ik gebruik de newsgroepen van athome regelmatig en dan doet ie 't weer en dan weer niet "too many connections"
Het probleem ligt zeker bij ziggo want zonder ook maar iets aan de instellingen te wijzigen kan die het op een later moment ineens wel weer doen. Waaaaaaaaaaaardeloos en dan ook nog de manier hoe je hier op kunt reageren, alleen via een formulier gewoon belachelijk
:no:

EricS
3 mei 2009, 16:43
Ik denk dat een beter klachten/oplossing-systeem, Ziggo en haar klanten sneller tot oplossingen kan leiden. Elke keer een contactformulier invullen is niet de manier om een case op te bouwen. Maar ja, ik begin nu door te draven waarschijnlijk om dat dergelijke processen inrichten mijn werk is.

Ik heb een andere fout die niet 1-2-3 te verklaren is en het contactformulier is voor deze problmen mijn enige manier om in contact te komen met Ziggo.

Blijven volhouden is mijn advies en nooit opgeven :giveup: :no:

Decibert
3 mei 2009, 19:59
Elke keer een contactformulier invullen is niet de manier om een case op te bouwen.

Het is in ieders belang klachten te documenteren, zodat achteraf verwezen kan worden naar specifieke afspraken en andere zaken uit de correspondentie van beide kanten. Dat kan natuurlijk alleen schriftelijk of elektronisch, als je iets zwart op wit wilt hebben. En persoonlijk vind ik een brief sturen lastiger, maar goed, ook dat zou je kunnen doen als je dat liever hebt.

Als je overigens het probleem liever wilt oplossen kan je ook bellen naar 0900-1884, optie 2 en daarna 2, internet helpdesk.

ACoster
25 mei 2009, 20:43
Ik heb al een tijdje hetzelfde probleem en het lijkt nu weer erger te worden. Vorige week gebeurde het tijdens het downloaden, dat iks plots kreeg dat er teveel connecties waren, maar nu kan ik geeneens meer starten met downloaden.

Ben ik de enige die er last van heeft ?