View Full Version : Vraag: Abonnement op adres


Esther87
21 april 2009, 11:12
Hallo,

Ik vroeg me af wij wonen in een huis wat opgedeeld is in 3 verdiepingen
en delen ons internet en de tv dus gewoon samen. Is het ook mogelijk om
op 1 adres een apart abbonement te nemen? Zoniet van Ziggo maar dan van een andere provider? Of kan er maar 1 abbonement op 1 adres zijn?
Want ik dacht dat je maar 1x kabel tv op een adres kan hebben.

Ik hoop zospoedig mogelijk wat te horen:).

Alvast bedankt!

Groetjes,
Esther

Decibert
21 april 2009, 11:21
Is het ook mogelijk om
op 1 adres een apart abbonement te nemen? Zoniet van Ziggo maar dan van een andere provider? Of kan er maar 1 abbonement op 1 adres zijn?

Er is maar n kabelleverancier per regio. Dat betekent dat je wel va een andere provider TV kan nemen als tweede abonnement, maar dan via de schotel, of Digitenne.
Je zu wel apart allemaal televisie kunnen nemen, maar waarom zou je dat willen? Er is geen enkele reden om dat te doen, je betaalt gewoon met z'n alleen de normale prijs van 16,25, verdeeld ver de bewoners of pr bewoner, dat lijkt me een makkelijke keuze.

Esther87
21 april 2009, 11:27
Hallo,

Ja dat dachten wij ook. Wij betalen namelijk het abbonement voor de tv maar onlangs hebben wij nieuwe buren gekregen die ons niet voor de tv en internet willen betalen. ze zeggen dat kabel tv bij hun huur contract inzit.
Maar wij betalen de kabel-tv en internet staat op onze naam etc.) en voor zover ik kan zien zitten hun gewoon op de kabel. Die wij dus betalen doormiddel van alles door 3en delen, maar de buren dus niet willen betalen omdat ze beweren dat de tv door onze particuliere verhuurder word betaald, terwijl de andere 2 verdiepingen dat neit hebben.

Vandaar mijn vraag dus.

Decibert
21 april 2009, 12:03
Ah ja als je buren niet mee willen werken, kan je misschien nog het best contact opnemen met de verhuurder, die hun dat kan uitleggen. En anders neem je contact op met de klantenservice, zeg je "mijn buren tappen het signaal af van mijn verbinding", kijken wat ze daaraan doen ;).

martmarbus
21 april 2009, 13:28
Waar komt de kabel binnen.
Is dat eerst bij de buren of bij een van de andere twee?
Komt die draad bij een van de betalende twee binnen, dan ontkoppel je toch gewoon de niet betalende buren.
Simpeler kan niet!

Mart