View Full Version : Vraag: wrestling op tv


mellenie
14 april 2009, 18:44
hey iedereen ik heb vraag iedreen ook aan ziggo er zijn veel sport kanalen ook van voetbal of tennis te zien.is te weinig wrestling op tv . zijn veel nederlander ook wrestling van houd heel veel landen zenden wrestling uit zo als duitsland en belgie england en turkije en usa. maar nederland niet, word niet tijd ook de doen bijvoorbeeld op sport1 of doe sky one of sky sport of dsf erop die hebben wel wrestling erop.

MrDroopy
14 april 2009, 19:01
hey iedreen ik heb vraag iedreen ook aan ziggo er zijn veel sport kanalen ook van voetbal of tennis lief hebber ook mooi maar er zijn ook wrestling lief hebber die heerlijk wrestling kan kijken warom koop betaal kanaal zo als sport1 geen uren van wrestling ik denk goeie kijk cijfrs krijgt en kijkers zijn heel veel mensen die wrestling houden oja op eurosport zend elke maandag wel wresling uit maar is maar 30min en uur van vroeger te zien dat op usa kanalen 2 uur kan genieten en op foxturk heb ze duitse versie uit die wel wresling uitzend maar die alleen op foxturk orginaal zender te zien maar duitse versie niet :cry:zijn meer mensen ook meining meer wresling op digitaal op tv komt laat es mij weten:mrgreen:

...........,,,,,,,,,,

Hier vast een stapeltje punten en komma's voor je, dat maakt mogelijk bovenstaande een stukje beter leesbaar. Daarnaast is dit een dubbelpost van dezelfde vraag die je al in "vragen en opmerkingen" hebt gesteld. En topic lijkt mij ruim voldoende.