View Full Version : Levertijd Modem icm. Z3i abb.


jordi
5 april 2009, 17:08
Hallo, Ik ben overgestapt van Xs4all naar Ziggo. De ingangsdatum van mijn Z3i abb. van Ziggo gaat in per 10 april. Tot op heden heb ik alleen een brief ontvangen met activatiecode. Is er een leverprobleem met de modems of wacht Ziggo tot enkele dagen dat het abb. opgeleverd wordt (in casu 10 april)?

Decibert
5 april 2009, 23:22
Hoe en wanneer heb je het abonnement besteld? Via de website of telefonisch maakt nogal verschil. Via de website is de levertijd zo'n twee tot drie weken, telefonisch (binnen) twee weken.
Je zou het na kunnen bellen via 0900-1884, optie 4 en daarna 3, voor de verzendstatus, maar het kan kloppen dat je het modem tot vlak vantevoren nog niet hebt.

MartijnP
6 april 2009, 00:51
Zit ongeveer een week tussen...

Richard.v.Naam
6 april 2009, 09:44
Heb ook inderdaad niet lang moeten wachten. Ik had ondertussen een oud modem aangesloten en geactiveerd. Dus als je het te lang vind duren kan je dat ook doen!


gr

Richard

Phrenetic
6 april 2009, 11:07
Via de website aangemeld, 2 april (ong. 1,5 week later) aangesloten maar nog geen modem ontvangen :)

De helpdesk wist me te vertellen dat er een achterstand van ongeveer 2 weken is bij het versturen van de modems.

Er is ook nog verschil tussen DHZ en aansluiten door een monteur. Misschien dat het met een monteur wat sneller gaat, maar ik heb gewoon het DHZ pakket aangevraagd.

Ed
6 april 2009, 12:04
Er is ook nog verschil tussen DHZ en aansluiten door een monteur. Misschien dat het met een monteur wat sneller gaat, maar ik heb gewoon het DHZ pakket aangevraagd.De monteur neemt het pakket al mee in het busje... (muv de decoder bij Alles in 1 Pakket). DHZ pakket gaat via de TNT en kan altijd op zich laten wachten met alle soorten van excuses tot gevolg als het pakket veel te lang op zich laat wachten.

kingpin
6 april 2009, 13:14
Bel naar de HD en vraag wat de status van je aanmelding is.

Hallo, Ik ben overgestapt van Xs4all naar Ziggo. De ingangsdatum van mijn Z3i abb. van Ziggo gaat in per 10 april. Tot op heden heb ik alleen een brief ontvangen met activatiecode. Is er een leverprobleem met de modems of wacht Ziggo tot enkele dagen dat het abb. opgeleverd wordt (in casu 10 april)?

FRanatic
6 april 2009, 14:48
Ik vraag me af of het mogelijk is om met een 'oud' kabel modem, uit de tijd van @home mijn internet te activeren met de codes die in de bevestigingsbfief zitten.

Het modem is een motorola surfboard (zonder telefoon aansluitingen). Het pakket wat ik wil activeren is Ai1+.

Ik wil zsm de boel activeren ivm met mijn nummerportering. Als er idd 2 weken vertraging is, gaat dat vrij krap worden.

Ed
6 april 2009, 16:03
Ik wil zsm de boel activeren ivm met mijn nummerportering. Als er idd 2 weken vertraging is, gaat dat vrij krap worden.Haastige spoed is zelden goed... er staat hier al zovaak te lezen dat de portering niet helemaal 100% correct is verlopen, maar internet wel al geleverd wordt. Dus de kans dat je evengoed moet wachten op de portering is erg groot.

diquan
6 april 2009, 19:03
Ik heb zelf een modem uit het magazijn getrokken .Een maand later kwam de ziggo modem aan .:schater:

FRanatic
6 april 2009, 20:33
Zojuist met mijn 'oude' @home modem mijn Ai1+ geactiveerd en een email adres aangemaakt.
Zonder problemen kwam daarna de verbinding tot stand. Even een speedtest gedaan en ik haal de juiste download snelheid :)

Nu de lijn is geactiveerd heeft ziggo tot eind deze maand de tijd om mijn nummer te porteren. Ook als het tegen zit zou dat voldoende moeten zijn. Maar ja, dat blijft afwachten natuurlijk.

Een dezer dagen zal mijn installatie pakket bezorgd worden. Dan is het een kwestie van modem wisselen en ik ben ook klaar voor telefonie.

Decibert
7 april 2009, 00:32
Haastige spoed is zelden goed... er staat hier al zovaak te lezen dat de portering niet helemaal 100% correct is verlopen, maar internet wel al geleverd wordt. Dus de kans dat je evengoed moet wachten op de portering is erg groot.

Het is ook heel erg logisch dat je nog moet wachten op de portering. Die wordt namelijk pas in gang gezet als je het modem hebt geactiveerd, en duurt dan ongeveer 7 werkdagen, waarin je gewoon nog belt via je oude provider, maar je al wel gebruik kunt maken van je nieuwe internetverbinding.

En als je even erover nadenkt is dat de enige logische manier. Zou Ziggo al meteen beginnen met het nummer overnemen, en je zou het modem nog niet in huis hebben of nog niet kunnen activeren, dan zou je wl in de tussentijd zonder telefoon zitten!

tuupje32
7 april 2009, 20:19
Ik heb zelf een modem uit het magazijn getrokken .Een maand later kwam de ziggo modem aan .:schater:

Een maand later,ik wil toch hopen dat ik niet zo lang hoef te wachten op mijn alles in 1 plus pakket..........:shock: