View Full Version : Compliment voor de monteur


Willo
1 april 2009, 13:30
Gisterenmiddag zou hier na ontelbare telefoontjes de monteur langskomen tussen 12.00 en 18.00 uur.

Prima, een vrije middag genomen en wachten maar. Om 16.20 ging onze telefoon...........huh onze telefoonlijn was toch zo dood als een pier???

Aan de lijn had ik een ziggo monteur, die helaas niet bij ons langs kon komen, omdat er ineens een hogere netstoring was, zodat hij, als wij dat persť wilden, wel een nieuw modem kon komen plaatsen, maar dat wij dan helemaal niets meer zouden hebben, omdat de nieuwe modems niet meer aangemeld konden worden. De goede man maakte zijn welgemeende excuses en wij staan in zijn persoonlijke agenda om zodra ze weer modems kunnen aanmelden, wij als eerste geholpen worden.

Klasse dat deze man tenminste nog opbelde en zijn excuses aanbood.

Die excuses zijn voor 100% aanvaard, al vraag ik me af waar de excuses blijven van het management en de directie van Ziggo.

Zijn de directie en het managment van Ziggo zich bewust, dat hun lekker achter hun bureautje zitten en dat de monteurs de boze mensen op moeten vangen en uitleggen dat hun ook maar gestuurd worden??????

NEE, dat zijn ze waarschijnlijk niet, vandaar dit COMPLIMENT voor de monteur (helemaal uit Groningen) die tenminste het fatsoen had om netjes door te geven en uit te leggen dat hij niets voor ons kon betekenen.

SJoWie
1 april 2009, 16:36
Toevallig omgeving wieringerwerf?

Deze monteur heb ik gister begin middag ook over de vloer gehad. (probleem aanmelden modem)
waarna hij tot de conclussie kwam dat ze verdere klussen op de dag geen zin hadden (ontdekking hogere netstoring)

Smiddags ook rond half 5 een telefoontje gehad. dat er met man en macht aan gewerkt werkt klein half uurtje later kwam de boel weer online.

Erg aardige vent die gister te veel afgeblaft is door andere klanten

Willo
1 april 2009, 20:14
In Wieringerwerf zelf:grin:

Willo
2 april 2009, 09:07
:pompom:De monteur uit Groningen is langs geweest en alles doet het weer!!!!! Prima monteur!! Hij heeft alles rustig uitgelegd wat er de afgelopen weken aan de hand was, zodat wij nu ook snappen waarom wij geen internet en geen telefoon hadden.

KLASSE:thankyou: monteur van bus 380

Ed
2 april 2009, 09:22
Hij heeft alles rustig uitgelegd wat er de afgelopen weken aan de hand was, zodat wij nu ook snappen waarom wij geen internet en geen telefoon hadden.Misschien handig om dat sumier te vertellen misschien...
Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20

Willo
2 april 2009, 10:10
Ziggo is bezig om alles aan elkaar te koppelen, alleen lukt dat dus niet echt, want er is een bug, die als ik het goed begrepen heb zich verder uitbreidt.

Tweede probleem was een hogere netstoring, waardoor er geen nieuwe modems meer geactiveerd konden worden, omdat er geen plaats meer was voor nieuwe modems.

Probleem 1 is/was er al vanaf het "grote onderhoud" en probleem 2 kwam er afgelopen dinsdag bij, zodat de monteurs gewoon niets meer konden doen.

Het probleem was alleen dat de helpdesk vanaf dinsdag alle klachten gooide op de hogere netstoring, ook al had je al tig keren gebeld, VOORDAT die netstoring er was.

Wat die bug nu precies is weet ik niet, zo technisch ben ik nu ook weer niet:mrgreen:, maar ik blijf er op hameren, dat niet de monteur alles op zijn dak moet krijgen voor dingen die de helpdesk zomaar even uit hun mouw schudden als oplossing voor het probleem. De monteur heeft echt een werkopdracht nodig en niet even worden doorgestuurd door de buren of zo.

Willo
6 april 2009, 09:30
Namens mijn buren op 38 en 40:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyo u: voor het verhelpen van de storing.

En wederom de monteur van bus 380:applause:

Ed
6 april 2009, 09:32
Namens mijn buren op 38 en 40:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyo u: voor het verhelpen van de storing.

En wederom de monteur van bus 380:applause:Hij is goed bezig daar... :D

Willo
6 april 2009, 09:43
Heel goed bezig, want de buurvrouw van nummer 40 moest de deur opendoen voor de buurvrouw van nummer 38. Voor nummer 40 zou er een mailtje gestuurd worden naar de technische dienst en dat was natuurlijk:roll: niet gedaan, wat zou inhouden dat nummer 40 eigenlijk weer zou moeten bellen (ik dus, want zij had geen telefoon) en hij heeft dat toch tussendoor verholpen!

Snap je het nog:grin:

Ed
6 april 2009, 10:15
Snap je het nog:grin:Nog steeds... :D

Vraag me af wat ze bij ons gaan doen om het 'dode' telefoonlijntje weer leven in te blazen... Al sinds die 19e maart geen telefoon. Denk je dat je ettelijke malen correct te woord bent gestaan, gebeurt er nog niets :D

Humaxfan
6 april 2009, 10:18
Deze monteur verdiend wel een hele warme douche, daar kan de directie een grote voorbeeld aan nemen. Wie meld deze montuer aan bij tros radar voor de warme douche. :applause:

Ed
6 april 2009, 10:33
Deze monteur verdiend wel een hele warme douche, daar kan de directie een grote voorbeeld aan nemen. Wie meld deze montuer aan bij tros radar voor de warme douche. :applause:Mag ie eerst hier even langskomen voor de telefoonlijn... dan heb ik er ook wat aan :P

Willo
6 april 2009, 19:13
Brammetje je kan ook vragen of speciaal de monteur van bus 380 langskomt bij je, dan weet je zeker dat je weer een levend lijntje hebt.:pompom:

Ed
6 april 2009, 20:05
Brammetje je kan ook vragen of speciaal de monteur van bus 380 langskomt bij je, dan weet je zeker dat je weer een levend lijntje hebt.:pompom:Hmja, sorry, ik mag hier niet mijn probleem vermelden van '...' (vooral niet in de context met die monteur) en ik blijf toch aardig normaal. Toch? Maar '...' geeft ook al toe dat het forum er ook niets aan kan doen, dus de medewerkers die meelezen doen dus ook niets meer. Maar sorry Willo, ik ben teruggefloten voor een normale opmerking over een storing, welke door een monteur of iets dergelijks toch opgelost kan worden? Nee, men stuurt geen monteur, dit kan op afstand. Hier toch redelijk on-topic betreffende de monteur van bus 380? Maar goed, ik hou me stil :D

BenJ
6 april 2009, 20:23
Hmja, sorry, ik mag hier niet mijn probleem vermelden van '...' (ook niet in de context met die monteur) en ik blijf toch aardig normaal. Toch? Maar '...' geeft ook al toe dat het forum er ook niets aan kan doen, dus de medewerkers die meelezen doen dus ook niets meer. Maar sorry Willo, ik ben teruggefloten voor een normale opmerking over een storing, welke door een monteur of iets dergelijks toch opgelost kan worden? Nee, men stuurt geen monteur, dit kan op afstand. Hier toch redelijk on-topic betreffende de monteur van bus 380? Maar goed, ik hou me stil :DAls het er maar bij 1 bleef tot daar aan toe, maar buiten je eigen topic roer je je toch ook aardig hierover in andere topics.

Ik geef toe, je moet een beetje mazzel hebben met monteurs. Maar helaas zijn ook een hoop probs administratief en ik begrijp dat men bij Ziggo verzuipt in de handmatige correcties. Kennelijk moet dat dan ook nog eens over een aantal schijven lopen.

Ed
6 april 2009, 20:42
Als het er maar bij 1 bleef tot daar aan toe, maar buiten je eigen topic roer je je toch ook aardig hierover in andere topics.

Ik geef toe, je moet een beetje mazzel hebben met monteurs. Maar helaas zijn ook een hoop probs administratief en ik begrijp dat men bij Ziggo verzuipt in de handmatige correcties. Kennelijk moet dat dan ook nog eens over een aantal schijven lopen.
Het was ook geen kwaad woord richting jou, dit was enkelt in samenhang met de opmerkingen over die bewuste monteur, die wil ik hier graag eens op bezoek hebben dan. Ik blijf verder aardig in het eigen topic (welke helemaal opgeschoond is, wil daar geen twijfel over laten bestaan en ga gewoon verder heel veel euro's verkwanselen aan de HD). Zoals ik al eerder zei, vind ik persoonlijk de storing betreffende de telefonie, minder erg dan de toenmalige internetstoring, dus hier zal ik echt niet moeilijk over gaan doen, maar vond de 'onterechte' terechtwijzing betreffende dit topic ietwat overdreven. Neemt niet weg dat ik de telefoniestoring graag opgelost zie worden, maar een monteur wordt niet gestuurd, want het zou opgelost moeten zijn na het handmatig invoeren. De HD doet dus verder niets, alleen zeggen dat het opgelost gaat worden (al 2 weken). Meer kan ik ook niet, anders dan het hier melden Ben. Gewoon mijn 2 centjes... ;)

Willo
7 april 2009, 18:45
Brammetje ik vind het toch wel ontzettend erg raar dat er bij jou geen monteur langs gestuurd wordt als je al zolang geen telefoon hebt:!:

Ik gun jou echt de monteur van bus 380, die kan meer voor jou betekenen dan die hele suffe helpdesk:wink: