View Full Version : Vraag: Humax iHdr-5050c via USB Adapter in netwerk?


reneklinkhamer1
29 maart 2009, 18:04
Ik ben van plan om de HUMAX iHDR-5050c te kopen. Ik heb echter alleen de mogelijkheid om de Humax draadloos in mijn netwerk te hangen.
Is er iemand die ervaring hier mee heeft. Ik heb nog een Wireless Network USB Adapter en mijn vraag is of je de Humax daarmee op je netwerk krijgt.

Alvast bedankt voor de reactie.

Groeten,
René

TheGrouch
29 maart 2009, 18:30
Ik ben van plan om de HUMAX iHDR-5050c te kopen. Ik heb echter alleen de mogelijkheid om de Humax draadloos in mijn netwerk te hangen. Is er iemand die ervaring hier mee heeft.
Doe even de moeite om op draadloos netwerk te 'zoeken in dit forum' en dan zul je naast die van jou nog wat hits vinden.
Daarin heb ik al een aantal keren een hint gegeven voor een apparaat.
Ik ga dat niet nog een keer herhalen :evil:
Ik heb nog een Wireless Network USB Adapter en mijn vraag is of je de Humax daarmee op je netwerk krijgt.
Nee

bodegraaf
1 april 2009, 00:12
@ TheGrouch: ik had/heb dezelfde vraag als de op en ik snap wel dat het over and over again stellen van dezelfde vragen irritant is, maar daar is dit toch geen voorbeeld van? ik heb gedaan wat je zei, gezocht in dit forum, op draadloos netwerk en ben nu al meer dan 20 minuten bezig (tuurlijk, ik lees ook dingen die hier niks mee te maken hebben), maar als er blijkbaar een duidelijk antwoord mogelijk is op deze tamelijk binaire vraag dan kan je toch a) ff reageren met een linkje naar het antwoord of b) niet reageren vanwege dat het beter is niet te posten als je blijkbaar ergens gefrustreerd over bent?

vrgr,
bodegraaf

TheGrouch
1 april 2009, 10:16
a) ff reageren met een linkje naar het antwoord
10 seconden zoekaktie:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=155961&postcount=51

b) niet reageren vanwege dat het beter is niet te posten als je blijkbaar ergens gefrustreerd over bent?

Dat is geen frustratie: lees de forumregels eens door

P.S. Je hebt hier (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=158060&postcount=55) ook al gereageerd, waarom zet jij dan de link niet hier :?