View Full Version : Vaak dezelfde vragen


Plantje
28 maart 2009, 22:52
Hoi,

Ik ben nieuw hier op het forum, en heb dit topic gelezen, maar ik wordt er eigenlijk niet veel wijzer uit.

Ik volg deze discussie nu al maanden en ik vind dat je erg veel vragen hebt voor iemand die de hele discussie doorgelezen heeft ;)

Het is niet persoonlijk bedoeld, maar er zijn hier naast jou vrij veel mensen die vragen stellen die al lang geleden gesteld (en beantwoord) zijn. De vraag aan de moderators is dan ook: is het niet handiger voor mensen die met vragen zitten Ún de mensen die ze beantwoorden om een sticky onderwerp te maken? Gewoon met alle feiten, "feiten", roddels, vragen en antwoorden, onwaarheden enz op een rij?

Eduard08
28 maart 2009, 23:15
De vraag aan de moderators is dan ook: is het niet handiger voor mensen die met vragen zitten Ún de mensen die ze beantwoorden om een sticky onderwerp te maken? Gewoon met alle feiten, "feiten", roddels, vragen en antwoorden, onwaarheden enz op een rij?

Nog handiger is, dat vragenstellers eerst een uurtje door het forum heen surfen. Veel schrijvers hebben er toch moeite voor gedaan om alle vragen meermalen en op allerlei manieren te beantwoorden?
Daar kan geen moderator tegenop. Eerder worden zij opnieuw bedolven met dezelfde vragen die allemaal al beantwoord zijn. Maar dan in wederom andere bewoordingen.

Het forum staat bol van de informatie en antwoorden. Even de zoekfunctie aan, zou ik zeggen.

TheGrouch
28 maart 2009, 23:23
Het forum staat bol van de informatie en antwoorden. Even de zoekfunctie aan, zou ik zeggen.

En anders heeft Ziggo zelf nog antwoorden (http://www.ziggo.nl/klantenservice/meerderesmartcards) :oops: op veel gestelde vragen

Eduard08
29 maart 2009, 07:59
En anders heeft Ziggo zelf nog antwoorden (http://www.ziggo.nl/klantenservice/meerderesmartcards) :oops: op veel gestelde vragen

Helemaal vergeten te zeggen. Daar had ik mee moeten beginnen.:oops::thankyou:

BenJ
29 maart 2009, 09:05
Dit onderwerp verdiende even een eigen draadje.

Het vinden van info op grotere forums is sowieso een probleem. o.a.:

De variŰteit in gehanteerde bewoordingen
Verspreiding van informatie
Betrouwbaarheid van informatie
Wij spelen al langer met de gedachte om een wiki achtige omgeving op te zetten. Hierin zou bv een "redactie team" van terzake kundigen informatie kunnen verzamelen.

In sommige draadjes zie je al dat mensen zich inzetten om info te "bundelen". Dit zouden we eigenlijk willen uitbouwen.