View Full Version : Alles in 1 pakket


Clevegt
23 maart 2009, 18:49
Goedenavond,

Ik heb nu de alles in 1 pakket aangevraagd, maar deze pas in laten gaan op 18 mei 2009. Nu wil ik heb toch eerder in laten gaan. Dus ik had een mail gestuurd naar Ziggo en ik kreeg een reactie dat dat niet meer kon omdat de status al zover staat dat de datum niet meer verzet kan worden.

Dus vind ik vreemd, want met het aanvragen van deze pakket gaf de medewerker aan dat ik altijd zou kunnen bellen of mailen als ik het eerder in wil laten gaan dan 18 mei. Dus dat kan nu niet.

Wat nu? :rolleyes:

whordijk
23 maart 2009, 23:57
Het annuleren is bij mij prima gegaan. Ik had een alles in 1 pakket aangevraagd en een brief gekregen dat ik een Samsung hdd recorder kreeg (die wilde ik liever niet, en zelf dan een Humax kopen).
Hier had ik over gebeld en de medewerkster zei dat ik beter de aanvraag kon annuleren en dan gelijk met haar een nieuwe afspraak maken voor de week erna, en dan met monteur omdat dit sneller zou gaan i.v.m leverings problemen modems..

Alles werkt prima. Dus ik zou op zijn minst een belletje plegen of dit mogelijk is (lijkt me geen probleem omdat Ziggo nu ook gewoon moet wachten)

Clevegt
24 maart 2009, 12:22
Ik wil wel die alles in 1 pakket hebben, maar dan eerder dan 18 mei 2009. Dat kan dus niet....

Excalibur
24 maart 2009, 18:48
Mogelijk is hier maar een oplossing voor. Order geheel uit het systeem laten halen door een medewerker, en nadat dit voltooid is een nieuwe aanvraag plaatsen.

ikkedus
25 maart 2009, 01:13
Mogelijk is hier maar een oplossing voor. Order geheel uit het systeem laten halen door een medewerker, en nadat dit voltooid is een nieuwe aanvraag plaatsen.

Precies, maar dan moet je wel snel zijn, anders is de order al te ver doorgelopen en kan niet meer "zomaar" geannuleerd worden.
Zo snel mogelijk bellen, order laten annuleren (wanneer mogelijk) en een nieuwe laten plaatsen.

Wanneer er direct geannuleerd kan worden, kan er ook direct een nieuwe order gemaakt worden.

Clevegt
26 maart 2009, 08:32
Heb ik effe massel, ik had nog een modem (Arris) vanuit de tijd met UPC, deze heb ik aangesloten en ik kan online werken. Terwijl ik nog niet eens een modem heb gekregen van Ziggo zelf ;) vanavond effe testen of het werkt, maar de modem die ik had staat al wel online. Alleen het lampje telefonie 1 knippert.

tja
26 maart 2009, 22:29
Heb je al wel activeringscodes dan? Anders zul je het modem niet kunnen activeren, en heb je er nog niets aan, ook al komt het netjes online...

Excalibur
27 maart 2009, 07:15
Dat het modem online komt is niet zo gek, het modem ziet gewoon een signaal en maakt een verbinding. Dat zegt niets over het kunnen internetten, en ik betwijfel ten zeerste of dat gaat werken.

ikkedus
29 maart 2009, 11:27
Gaat dus nooit werken, het modem is niet bekend in de database van Ziggo (want het is een UPC modem) en kan dus zelfs niet door de HD geactiveerd worden.

tja
29 maart 2009, 22:21
Het is een Arris modem, dat zal dus inderdaad niet werken in het Casema gebied, daar zijn alleen Motorola modems in gebruik.

In het @Home gebied worden wel enkele typen Arris modems gebruikt, dus daar zal het wel goed gaan mits het een geschikt type is, en je de activatiecodes al hebt.

Dat het modem eerder bij UPC gedraaid heeft, is niet belangrijk. Merk en type dus wel.

ikkedus
30 maart 2009, 00:24
De topic starter zit in oud-casema gebied en heeft hoogst waarschijnlijk gn activatie brief ( tenminste niet van Ziggo), dus activatie gaat (hoogst waarschijnlijk) niet lukken.
De ingangs datum kan echter wel vervroegd worden, mag geen probleem zijn, juist omdat het een DHZ pakket is.

In tegenstelling tot wat ik eerst dacht, is er wl een mogelijkheid om de ingangs datum te vervroegen, probleem kan dan alleen nog zijn wanneer het modem wordt afgeleverd.

Clevegt
30 maart 2009, 11:38
Ik heb de modem getest en krijgt de activeringspagina van Ziggo, maar als ik dan verder gaat krijg ik de melding dat de modem niet geactiveerd kan worden. Ik kan overigens negens gegevens invullen qua activatie, wel heb ik deze codes gehad van Ziggo.

Denk dat deze alleen werken met de modem die ik van hun krijg.

BitByter
30 maart 2009, 12:31
In januari een "Alles in 1 extra" abonnement aangevraagd en die ik pas in april wil laten ingaan i.v.m. mijn huidige Online provider. Bij de telefonische aanvraag gaf ik aan dat ik een Humax HD decoder wilde hebben (kopen). Dit kon toen niet, want er werd willekeurig een decoder gegeven (Samsung of een Humax).
Nu belde ik vanmorgen op of de monteur a.s. vrijdagmorgen nog langs zou komen voor de aansluiting, dat was zo. Ik vroeg ook aan Ziggo of hij al wist welke decoder de monteur mee zou nemen. Het antwoord was dat de monteur alleen het modem komt aansluiten en dat de decoder, een Samsung, daar had ik namelijk om gevraagd toen in januari, later zou worden opgestuurd. Ik zei dus dat ik dat toen niet op kon geven enz.enz..
Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik toch een Humax 5000 HD decoder krijg?

Excalibur
30 maart 2009, 18:57
@xitami1980 (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/member.php?u=14714)
Gewoon wachten op je pakket incl modem.

BitByter
30 maart 2009, 19:01
@xitami1980 (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/member.php?u=14714)
Gewoon wachten op je pakket incl modem.

Nou, dat modem neemt de monteur mee, die aanstaande vrijdag morgen komt om het aan te sluiten. En omdat het Alles in 1 extra is, hoop ik op het nieuwste modem.

Excalibur
30 maart 2009, 20:11
Ik vermoed dat je nog geen nieuw modem krijgt. Voor Eurodocsis 3.0 loopt nog een test, althans daar liep een test mee, staat ergens wel een topic hier op het forum. Ik heb nog geen nieuws gelezen dat dit afgelopen is, dus ik vermoed dat je nog een Eurodocsis 2.0 modem krijgt.

ikkedus
31 maart 2009, 01:14
Punt 1.
Er is geen keus voor een decoder bij een bestelling van het Alles-in-1 pakket, wat op dat moment in voorraad is wordt verzonden, apart door tnt post geleverd, dus niet door een monteur meegenomen.
Punt 2.
Docis 3 is nog in de test fase, alleen een handjevol mensen die al Z3i hadden is gevraagd om mee te doen aan de test en hebben een nieuw modem, dit nieuwe modem is dus niet regulier leverbaar.