View Full Version : Vraag: Guide/EPG werkt niet en vastlopers!


KeesHuug
23 februari 2009, 11:52
Als ik de gids open, ziet mijn Humax alleen het huidige kanaal, en de komende 2 uur. Van andere kanalen kan ik de gids wel krijgen als ik eerst rustig langs die kanalen heen zap. Probleem blijft dat mijn humax alleen de komende 2 uur ziet, daarna is er nooit een programma te zien. Ik neem aan dat dit niet gebruikelijk is?:giveup:

Het andere probleem is, dat ik regelmatig (6-7 keer per week) een vastloper heb, en dan moet rebooten (stekker eruit)

Ik zet mijn humax niet uit, weet niet of dat verder invloed heeft.

Weet iemand wat hieraan te doen is?

CeeS
27 februari 2009, 20:09
Heb je al eens geprobeerd om de ontvanger naar fabrieksinstellingen terug te zetten en daarna de zenders opnieuw te laten zoeken op het juiste kanaal voor jouw regio ?
Zie je dan verschil in het gedrag ?

Heb je hem pas of al wat langer (kun je hem omruilen bij de winkel?)

KeesHuug
4 maart 2009, 06:04
Ik heb de Humax teruggezet naar de fabrieksinstellingen, en dat helpt inderdaad. De vastlopers zijn tot op heden (inmiddels dus bijna een week) weggebleven. Dat is heel erg prettig.
Het probleem met de gids (in de gebruiksaanwijzing staat dat je, afhankelijk van de aanbieder tot max een week vooruit kunt kijken) was hiermee nog niet verholpen.

We hadden tot 3 maart beperkt "gratis" digitaal signaal van Ziggo, omdat we in Volendam een eigen Centrale Antenne Installatie hebben.
Sinds gister hebben we echter volledig Ziggo aanbod, en moest de frequentie en netwerk veranderd worden naar "officieel" Ziggo.
Dit heeft wel invloed op de Guide!:)
Kennelijk kan Ziggo dit dus beinvloeden, en is het geen probleem van de Humax!!

Dank je, CeeS voor je hulp!