View Full Version : File corrupted


breikers
14 februari 2009, 00:39
Ik krijg sinds kort vaker de melding file corrupted in de video bibliotheek. De enige manier om dit op te lossen , is het toestel uit te schakelen met de aan uit knop aan de achterzijde.

Daarna doet ie het weer een tijdje, totdat het probleem zich weer opnieuw voordoet. Ik maak nog steeds gebruik van de originele harddisk.

Heeft iemand dit al eens mee gemaakt ? Het 4 led probleem heb ik ook al gehad.

breikers
16 februari 2009, 16:45
Anyone ?

CeeS
16 februari 2009, 18:30
Ik ken het apparaat niet, maar een probleem met het bestandssyteem van de harddisk kan vaak wel verholpen worden. Zit er geen 'herstel' optie in het menu voor de harddisk ? Of anders opnieuw formatteren van de harddisk zou je kunnen proberen als dat mogelijk is. Je raakt dan wel alle opgenomen programma's kwijt. Misschien werkt dat ipv een nieuwe harddisk.

breikers
16 februari 2009, 22:19
Formatteren is helaas geen oplossing. Het doet zich alleen voor als het apparaat uit de standby stand komt. Dan zijn alle opnames zogenaamd corrupt.
Als ik dan het toestel echt uit en aanzet, wordt er een HDD check uitgevoerd, en dan zijn alle opnamen weer beschikbaar. Beetje vreemde zaak, wellicht toch een probleem met de HDD