View Full Version : Vraag: alleen smartcard activeren


Terminator99
10 februari 2009, 16:20
Hallo,
Ik heb op 5 februari een nieuwe smartcard via de site geactiveerd.
Nu 10 februari krijg ik een besteloverzicht van ziggo dat ik het digitaal totaal pakket vanaf 8 februari zou krijgen ( ik weet zeker dat ik het totaalpakket niet (ook) aangeklikt heb ).
Ik had extra zelfs (nog) niet het HDTV pakket(je) erbij aangeklikt , omdat ik alleen de kaart wou activeren op dit moment, om misverstanden te voorkomen:schater:. ( waarschijnlijk is activeren gelukt want het kaartnummer staat op besteloverzicht erbij ).
Ik had de kaart geactiveerd omdat ik volgens de winkel binnen 5 dagen moest activeren anders zou de kaart geblokkeerd worden?
Ik heb trouwens de humax 5050 :thankyou: gekocht , maar nog niet binnen.
Nu heb ik op de site het totaalpakket maar opgezegd ( want klopt niet :no: ).
Ik heb tot nu alleen een automatische mail 'wijzigingsverzoek ontvangen'.
Op site staat helaas bij mijn ziggo (nog) digitaal totaal pakket.
Omdat op de site staat dat 'wijziging' een maand duurt ( 1 april in dit geval ) , weet niet of ik het totaalpakket nu (ook) nog schriftelijk binnen 7 dagen zal moeten gaan annuleren, ( hoe belachelijk eigenlijk ook ) want er staat schriftelijk annuleren binnen 7 dagen op besteloverzicht.
Ik wil dus ook eigenlijk geen ingangsdatum van 8 februari, want ik heb nog niks.
Ik heb gebeld met klantenservice , maar volgens mij snappen ze het niet helemaal :giveup:.
Wie weet wat ik nu het beste kan doen , ik heb eigenlijk niet zo'n vertrouwen meer in schriftelijk dingen opzeggen , zal ik maar zeggen:roll:.
Ik heb op dit moment dus alleen Z1 en nog geen digitale tv / humax 5050.
Groeten P.Willems:pompom:

tja
10 februari 2009, 22:24
Het totaalpakket is momenteel de eerste twee maanden gratis. Aangezien je opzegging binnen twee maanden effectief wordt, kost deze fout je dus niets. Ik zou gewoon tot 1 april genieten van de extra zenders.