View Full Version : Vraag: TEK Invalid - Invalid Key Sequence Number


booij
31 januari 2009, 15:59
Ik heb geregeld dat mijn internetverbinding wegvalt. Als ik de router dan even van de spanning haal dan gaat het weer goed. Ik heb laatst even ingelogd op de router (admin/motorola) en zag in het log de volgende melding

B502.6 - TEK Invalid - Invalid Key Sequence Number

Heeft iemand een idee wat dit betekent en hoe ik het zou kunnen oplossen. Ik heb Ziggo zelf nog niet gebeld maar ik denk dat ik op dit forum verder kom dan bij de "helpdesk".

alvast bedankt.

Arne

grizzler
31 januari 2009, 22:40
In het log van mijn modem komt dat ook regelmatig voor (meerdere keren per maand). Wat het betekent weet ik niet, maar het heeft hier in ieder geval nooit enige merkbare invloed op de verbinding.

CeeS
1 februari 2009, 15:10
Wat de melding precies betekent weet ik niet, maar het log van de Motorola bevat info en echte problemen. Zo lang het een "Warning" is en niet een "Critical" is het niet ernstig.

Ysbrand
1 februari 2009, 19:03
Hmm, ik heb de volgende melding elke 2 seconden (24 uur per dag):

4-Error DIST: Unexpected management Message Type->33 - Discard message.

Geen flauw idee wat het is, maar het lijkt niet echt invloed te hebben op mijn snelheid of beschikbaarheid van de verbinding.

booij
1 februari 2009, 21:41
Het zal dan wel niet de melding zijn die gepaard gaat met mijn internetconnectieproblemen (af en toe). zal het nog eens aankijken.

bedankt voor de reacties!

Arne