View Full Version : Geen zenders meer vinden na reset kastje


Prewin
20 januari 2009, 10:39
Goededag,

Sinds kort heb ik ook een digitale ontvanger. Gisteren werden ineens de zender RTL4, RTL5 en SBS blokkerig en haperig. De overige zenders werkten perfect.

Ik dacht misschien is er iets met het kastje dus heb ik het kastje (via systeem, set up) gereset. Het kastje resetten ging perfect en daarna ging ik de zenders opnieuw zoeken. Nu vind het kastje geen nieuwe zenders meer. Ik heb het ook geprobeerd met een andere smart card die het wel doet en alsnog worden er geen zender gevonden.

Kan iemand mij helpen/ adviseren?

Met vriendelijke groet,
Prewin

LadyE
8 maart 2009, 11:21
Eerst opnieuw de netwerkinstellingen invoeren. Check eventueel eerst of die niet gewijzigd zijn. Daarna moet het allemaal weer lukken.

karin1972
8 april 2009, 00:08
Ik heb het zelfde probleem als Prewin en ik heb al van alles geprobeert maar niks werk.
Wat voor netwerk instellingen moet je dan invoeren ???????

bvd


groetjes karin

Riparius
13 april 2009, 02:24
Ik heb het zelfde probleem als Prewin en ik heb al van alles geprobeert maar niks werkt.
Wat voor netwerk instellingen moet je dan invoeren ???????

bvd


groetjes karin

Druk op de toets Menu, en selecteer dan Installatie, voer de PIN-code in (standaard is dit 0000), en kies Netwerk installatie. Controleer nu of de volgende gegevens kloppen en corrigeer deze zonodig:

Frequentie 372.000 MHz
Netwerk Id 5555
Modulatie 64-QAM
Symboolsnelheid 6875 Ks/s


Druk hierna op OK om de installatie te starten. De TV-lijst en Radiolijst verschijnen nu en worden gevuld. Na ca. 1 minuut zijn alle zenders gevonden en kun je door enkele malen op Exit te drukken weer uit het installatiemenu komen.