View Full Version : Telefoon blijft maar overgaan na doorschakelen.


chrispool
9 januari 2009, 15:05
Beste mensen,

Ik heb onlangs het allin-one pakket genomen van Ziggo. 2 KPN nummers zouden worden overgezet. Na een aantal dagen werkte het allemaal prima. Alleen als het 2e nummer wordt doorgeschakeld(dat gaat prima) en daarna er wordt gebeld is er nog geen probleem. Ik krijg dan op het nummer waar ik hem naartoe heb doorgeschakeld de telefoontjes. Maar zodra ik de verbinding verbreek blijft de 2e vaste telefoon maar overgaan, zodra je opneemt is de verbinding verbroken, en als je op het rode knopje drukt gaat ie weer over. Dat blijft maar doorgaan, net zo lang totdat je een ander nummer belt vanaf die telefoon.

Uiterst irritant natuurlijk, bij Ziggo wordt je van het kastje naar de muur gestuurd... Misschien dat iemand hier een oplossing heeft?

wnauta
28 januari 2009, 20:04
Beste mensen,

Ik heb hetzelfde probleem. Na het doorschakelen blijft de telefoon maar overgaan.

Heeft iemand een oplossing! We missen nu een heleboel oproepen.

Magician
5 maart 2009, 03:44
Hier hetzelfde probleem, hij schakeld wel door naar het andere nummer maar de thuistelefoon blijft overgaan, en niet 1x maar wel 5 tot 6 belpogingen, zelfs als er opgenomen wordt op bv de mobiele telefoon blijft de thuistelefoon overgaan, OOK als het gesprek beeindigd is blijft de thuistelefoon nog 5 tot 8 oproepen ontvangen.

moon73
25 maart 2009, 14:42
Daar heb ik ook last van om gek van te worden!:roll:

Magician
25 maart 2009, 18:16
Zo, ook formulier ingevuld maar ook vorige maand gemaild naar ZIGGO, nog geen enkele reactie.
Heb ook al gebeld en probleem is NIET bekend, degene van de service die ik aan de telefoonhad denkt dat het aan de telefoon ligt, einde gesprek.

Nu wordt het tijd dat ziggo actie onderneemt.