View Full Version : Ziggo 0900 nummer


Clevegt
7 januari 2009, 17:00
Ziggo totaal niet te bereiken, krijg met de optie betalingen steeds hetzelfde rondje..

O wat zijn ze weer klantvriendelijk

Clevegt
7 januari 2009, 17:03
Opgelost, excuus

Jtilemans
8 januari 2009, 15:42
Ik ben nu dagen lang (vijf weken al)meerdere keren per dag aan het bellen maar krijg niemand te pakken........soms hang ik wel 20 minuten in de wacht en een aantal keren werd na 15 minuten gewoon de verbinding verbroken.
Ik denk dat ik nu ZIGGO al met meer dan 25 euro aan bel kosten gesponseerd heb zonder een oplossing te hebben voor mijn probleem.....Ik denk dat ik ook maar zo'n helpdesk ga beginnen.....ik wil namelijk ook wel slapend rijk worden van de bel kosten.
Het vreemde is wel dat als je een produkt wil kopen van ZIGGO en je kiest de optie voor de verkoop afdeling dat je dan zo iemand te pakken hebben........verkopen willen ze wel maar problemen met bestaande abonnementen dan geven ze geen gehoor.

Clevegt
8 januari 2009, 17:08
Zal zeggen kijk hier als je nieuwe producten wil afnemen van Ziggo.

http://www.ziggo.nl/producten/ en vul dan je nummer in en dan druk je
op Bel mij, hoelang dit gaat duren weet ik ook niet, maar je kan het proberen.

Clevegt
8 januari 2009, 17:12
Trouwens Ziggo mag dat "nieuwe" menu wel eens aan gaan passen, want als je optie betalingen of facturen kies, krijg je op een gegeven moment ook te horen dat "als je een medewerker wil spreken blijf dan aan de lijn" en als je dan gaat wachten krijg je te horen dat er geen optie is gekozen en dan krijg je ineens druk 2 om een medewerker te spreken, terwijl ze eerst zeggen "als je een medewerker wil spreken dat je moet wachten". Beetje vreemd.

Excalibur
8 januari 2009, 18:57
ik wil namelijk ook wel slapend rijk worden van de bel kosten.
Ze worden er alles behalve slapend rijk van, sterker nog, ze moeten er geld op toeleggen, en dat zijn ook geen kleine bedragen.