View Full Version : Wie kan mij helpen, ziggo lukt het op de 1 of andere manier niet.


smoes
27 december 2008, 14:10
Doordat er veelvuldig langs de tratec pdf 65 gelopen is/was. Is de coax uitgang vrouwtje helemaal kapot, we hebben hem nu geplakt.Je kan hem eruit draaien er zit schroefdraad aan.Ziggo gemaild en gebeld, maar via de mail zeggen ze dat het opgelost is, en via de telefoon begrijpen ze het niet. Ik hoop dat jullie het begrijpen.

Onze vraag is, of dat dat dingetje los te verkrijgen is, en zo ja, waar dan?

En anders wat moeten we anders doen, want hij zit nu met plakband aan elkaar en stoort zo nu en dan. En anders kunnen we evt. een nieuwe tratec pdf 65 krijgen en waar? dan is ons probleem ook opgelost.

ALvast bedankt,

smoes

Manolito
27 december 2008, 15:16
Loop even een radio/tv winkel binnen, of een satellietzaak, ze kosten niet zo duur.

smoes
27 december 2008, 15:20
Loop even een radio/tv winkel binnen, of een satellietzaak, ze kosten niet zo duur.


Dat hebben we dus al gedaan, maar het schijnt zon specifiek ding te zijn, dat hij niet te krijgen is. Enige kans nog bij een klein tv boertje hier in de buurt, maar die is op zaterdag niet open, dus daar ga ik maandag even langs. Maar vind het zo vreemd dat er gewoon geen losse onderdelen te verkrijgen zijn. Kan deze namelijk ook niet op internet vinden.

streamer
31 december 2008, 13:17
opgelost neem ik aan

smoes
31 december 2008, 13:39
opgelost neem ik aan

Heb maandag contact met een alleraardigste man van ziggo zelf, en hij zei dat er inderdaad geen onderdelen voor te krijgen zijn. Hij stuurt een nieuwe aansluitdoos op en ging verder uitzoeken wie ons eerst hebben geholpen bij Ziggo. Dus wij zitten nog steeds met een plakbandje op de stekker TV te kijken, maar zolang we er niet aan komen...... En we hopen dus dat het verder in orde komt. Maar heb goede hoop.

Excalibur
31 december 2008, 14:16
Offtopic, maar zit de aansluiting bij jullie op zo'n vreemde plaats dat je er met het bij langs lopen tegenaan loopt?