View Full Version : TVE; nieuwe parameters Hotbird 8


martwout
25 december 2008, 21:55
Op TVE loopt nu voortdurend een zin. Mijn spaanse kennis is niet veel, maar met behulp van mijn kennis van de franse taal kan ik het als volgt vertalen:

"Vanaf 1 januari 2009 is er voor de ontvangst van dit kanaal nieuwe parameters van kracht voor de Eutelsat Hotbird 8."

Ik weet niet of de Ziggo-medewerkers dit al wisten, maar bij deze een herinnering. Misschien dat de betreffende afdeling al vast de wijziging kunnen doorvoeren. Dan verdwijnt de zin uit beeld.

Mijn regio is het oude Casema gebied (postcode 4102).

emolinag
29 december 2008, 17:49
Jouw vertaling is correct . Ik hoop ook dat Ziggo deze wijziging goed in de gaaten heeft omdat wij TVE het meeste volgen en zeker tijdens oud en niew niet opeens zonder beeld willen komen te staan.

Enig idee hoe ik zeker kan zijn dat de korrekte parameters door Ziggo tijdig worden ingevoerd?

martwout
29 december 2008, 18:39
Enig idee hoe ik zeker kan zijn dat de korrekte parameters door Ziggo tijdig worden ingevoerd?

Ik denk (ik ben geen kenner, dus nog even een slag om de arm) dat de tekst alleen op de oude frequentie aanwezig is, dus als het verdwijnt zal Ziggo het hebben gewijzigd. Eerder was er ook zoiets met de NDR.

twigger
30 december 2008, 10:16
Ik denk (ik ben geen kenner, dus nog even een slag om de arm) dat de tekst alleen op de oude frequentie aanwezig isdeze tekst is inderdaad alleen op de oude frequentie te zien, op de nieuwe heeft dat weinig zin.:wink:
Ik denk overigens dat ziggo wel op tijd zal omschakelen maar pin me er niet op vast:cool:

Blauwvinger
30 december 2008, 11:16
De tekst was hier ook te zien tot een aantal dagen geleden. Blijkbaar is er omgeschakeld want het is nu niet meer zichtbaar.

emolinag
5 januari 2009, 10:57
Gelukkig was alles op tijd goed geregeld en konden wij om middernacht onze druiven eten (http://tanteneel.web-log.nl/tanteneel/2008/12/uvas-de-la-suer.html)!

Bedankt voor de reacties.