View Full Version : Belachelijk... 3x aanmelden en NOG lang wachten


pong38
22 december 2008, 14:37
Laat ik beginnen met... je gaat altijd pas je problemen spuien op forum als je reeds dik in de shit zit. Maar goed, er zullen vast meer mensen met "mijn" ervaring rondlopen en die van frustratie de boel eigenlijk weer willen opzeggen. Ik heb notabene een tijdje bij Casema gewerkt dus dan denk je :roll: nog wat geduld te hebben met je ex-collega's.

Begin december heb ik via de portal voor postcode 5247 het alles-in-1 EXTRA pakket + HD receiver besteld. De aanvraag werd via de email bevestigd.
Ik kreeg echter maar geen bevestigingsbrief thuisgestuurd.
Een week later (rond 9 of 10 dec.) heb ik de servicedesk gebeld en men kon in EBS geen order van mij vinden.

Naja, kan gebeuren denk je dan en de medewerker was graag bereidt om opnieuw en realtime het alles-in-1 EXTRA pakket + HD receiver voor mij aan te vragen. Bij die gelegenheid heb ik meteen ook al te horen gekregen wel telefoonnummer ik zou krijgen.

Moet goed gaan zou je denken.
Wederom bleef de bevestigingsbrief uit en uit prure frustratie heb ik gisteren 1,5 uur van m'n vrije zondag gespendeerd aan het contacten en uitleggen en uitleggen en uitleggen van de Ziggo medewerker dat ik wederom GEEN bevestiging van mijn order gekregen had.

Makkelijk zat. De order was niet te vinden in EBS.
Dit, terwijl dus notabene een Ziggo medewerker het realtime vastlegt :applause:

De Ziggo medewerker die ik gisteren aan de lijn had heeft opnieuw een order ingeschoten met dezelfde wensen en wist mij te GARANDEREN dat de leverdatum EN activatiedatum voor het modem op 30 dec. a.s. zou staan.
Wel ff drie keer slikken maar ok... dan toch nog vr het nieuwe jaar TV, internet en telefoon...
Na tig keer de verzekering gekregen te hebben dat het pakket op de 30ste zou werken n de sugeestie om voor de zekerheid vandaag nog een keer de status van de bestelling te checken, heb ik opgehangen.

Uiteindelijk heb ik vandaag inderdaad de status van de order gechecked en :pompom: hij staat er in. Niks aan de hand dus.

NOT !

Activatiedatum modem 6 jan. 2009 :sad:

Ja maar, ja maar.... Ja HIJ kon er niks aan doen en het beste was opnieuw te bellen en via "wijzigen" (of zoiets) proberen de order naar voren te halen.
Leuk... 19 minuten extra wachten en dan eindelijk een medewerker aan de lijn krijgen die mijn order cancelled... een nieuwe opvoert en dan doodleuk zegt dat het 6 jan. 2009 blijft en met hetzelfde telefoonnummer.

Beste Ziggo (ex)-collega's
U moet u diep schamen voor deze wanprestatie. :no:

tja
22 december 2008, 15:55
Die datum van 6 januari heeft ermee te maken dat er in de kerstvakantie geen (geplande) werkzaamheden mogen worden uitgevoerd in het netwerk (dit om de kans op storingen tijdens de feestdagen te minimaliseren).

Je kunt natuurlijk proberen het modem eerder te activeren. Als je retourpad open is, kan het al eerder werken.

badhuis
28 december 2008, 15:35
Leuk he zo een reactie van een Ziggo-medewerker. Wel aangeven waarom ze niks kunnen (vakantie, vervelend hoor voor ze) maar niets over de schandalige afhandeling van de meerdere keren geplaatste bestelling, echt Ziggo

BenJ
28 december 2008, 15:55
Leuk he zo een reactie van een Ziggo-medewerker. Wel aangeven waarom ze niks kunnen (vakantie, vervelend hoor voor ze) maar niets over de schandalige afhandeling van de meerdere keren geplaatste bestelling, echt ZiggoZijn de frustraties nu al zo hoog dat er helemaal niks meer deugt? Mik alles maar op 1 grote hoop. Netwerk en administratie zijn totaal verschillende dingen. We hebben al eens meegemaakt dat vlak voor de feestdagen nog even snel een modificatie moest worden doorgevoerd die niet volgens plan verliep. Die ellende wil je niet meemaken.

Ed
28 december 2008, 18:28
Leuk he zo een reactie van een Ziggo-medewerker. Wel aangeven waarom ze niks kunnen (vakantie, vervelend hoor voor ze) maar niets over de schandalige afhandeling van de meerdere keren geplaatste bestelling, echt ZiggoIk wilde me stil houden, maar blijkbaar vindt jij het goed om tijdens feestdagen veel opgeroepen te worden om problemen op te lossen rondom veranderingen en werkzaamheden die ook buiten de belangrijke feestdagen hadden kunnen plaatsvinden. Ik zou zeggen, solliciteer bij Ziggo, misschien dat ze dan wel klanten gaan aansluiten tijdens de feestdagen. Ik stuur je in ieder geval wel een kaartje ;)

Tsjonge jonge... tegenwoordig alleen maar 'ikke ikke ikke en de rest kan stikken' mentaliteit bij bepaalde klagers.

Ben allang blij dat ze het netwerk grotendeels ongemoeid laten tijdens de feestdagen.

Bushmaster
28 december 2008, 19:13
als ik e.e.a. goed lees, was de eerste aanmelding "begin december".
De enige feestdag die daar te bespeuren is, is sinterklaas, en dat is nog niet eens een officiele feestdag.
Waarom niet aan de telefoon en/of op de website vermelden, dat er laatste twee weken van december geen orders worden afgehandeld?

Ed
28 december 2008, 20:13
als ik e.e.a. goed lees, was de eerste aanmelding "begin december".
De enige feestdag die daar te bespeuren is, is sinterklaas, en dat is nog niet eens een officiele feestdag.
Waarom niet aan de telefoon en/of op de website vermelden, dat er laatste twee weken van december geen orders worden afgehandeld?Als je dan even beter kijkt, hebben ze bij Ziggo gezegd dat het 30 december aangesloten zou worden.

Enige verwijt is dat het inderdaad niet via melding op de site is vermeld. Verder volkomen begrijpelijk gezien de problemen de afgelopen tijd.

pong38
29 december 2008, 09:10
Ik ken Ziggo (de Casema-kant dan) lang genoeg om te weten dat mijn case niets met de feestdagenplanning te maken heeft.

Mijn duidelijke klachten betreffen :

1) Orders online ingebracht raken zoek (komt volgens de Ziggo medewerker over de foon redelijk vaak voor)
2) De klant er dan vervolgens zelf moet constateren dat e.e.a. niet goed loopt en aktie dient te ondernemen.
3) Men zelfs in staat is om een telefonische order (afd. verkoop) zoek te maken :roll:
4) Een lever/activatiedatum met hoge zekerheid (3x vragen) wordt doorgegeven maar dat dan toch niet blijkt te kloppen.

Ik vind het gewoon stuitend dat een bedrijf zich schijnbaar zo gesterkt voelt door de aantallen (klanten, omzet etc) dat ze zich uberhaupt niet meer druk maken over individuele gevallen.

Maar ik wel weer wat nieuws te melden :mrgreen:

De dag vr kerst heb ik 2 :cool: bevestigingen incl. verschillende
activatiecodes voor 6 jan. as.) mogen ontvangen. Het telefoonnummer is gelukkig wel hetzelfde maar het zal mij benieuwen wat hier nu weer mis gegaan is :oyeah:

Of zou die ene order waarvan beide Ziggo medewerkers zeiden dat deze niet te vinden was er toch zijn en krijg ik dadelijk een dubbele order uitgeleverd ?

Wat een kolerezooi daar bij ZIGGO :thankyou:

badhuis
29 december 2008, 16:56
Leuk he die reactie's van de medewerkers. Natuurlijk hoeft, als alles goed gaat, vlak voor de Kerst niets meer aangepast te worden aan het net. Maar als je begin december de 1e order plaatst heeft dat dan wat met Kerst te maken? Of als bij de derde keer niets gebeurd heeft is dan misschien de slechte organisatie van ZiGGO oorzaak? Je mag 1 keer raden van me. De technishce medewerkers halen alleen de eigen deeltaak (de aanpassing) eruit, het gaat echter om het totale plaatje. Als je auto bij de garage drie maanden staat en hij wordt vervolgens in n dag gerepareerd zegt de monteur toch ook niet hoe snel die hem voor je gemaakt heeft? Heb zelf ook drie keer geprobeerd via het aanmeldformulier op de site Filmnet te krijgen, 2 maanden geduurd en als ik niet meer keren gebeld had (1x raden hoelang je moet wachten) was er niets gebeurd. Over de kwaliteit, afbreken,blokjes e.d ga ik het hier maar niet hebben, dan gaan de medewerkers helemaal door het lint. We moeten toch een beetje rekening met ze houden ???

wimmie43
29 december 2008, 17:20
Volgens het MGV bestuur (heb geen idee wat het is c.q. wat het zou moeten zijn) mag je geen NEGATIEVE post plaatsen over ZIGGO, want dat zou nadelig voor hun contacten met ZIGGO, ja an me hoela, wat is dit dan voor forum ? om ZIGGO op te hemelen en alle risico's die ze genomen hebben met de fusie maar te vergoeilijken zonder een PLAN B, 200 man op marketing, en hoeveel probleem oplossers ? (geen blik afzeikers van Tempo Team na 30 min. cursus) er schijnen zeker 50.000 opzeggingen te zijn, ga zo door ZIGGO.

BenJ
29 december 2008, 19:45
Volgens het MGV bestuur (heb geen idee wat het is c.q. wat het zou moeten zijn) mag je geen NEGATIEVE post plaatsen over ZIGGO, want dat zou nadelig voor hun contacten met ZIGGO, ja an me hoela, wat is dit dan voor forum ? om ZIGGO op te hemelen en alle risico's die ze genomen hebben met de fusie maar te vergoeilijken zonder een PLAN B, 200 man op marketing, en hoeveel probleem oplossers ? (geen blik afzeikers van Tempo Team na 30 min. cursus) er schijnen zeker 50.000 opzeggingen te zijn, ga zo door ZIGGO.
MGV : Heel kort door de bocht : Zet zich in voor de belangen van de klanten van Ziggo. Waar Ziggo en de klant er niet samen uit komen, bemiddelt de MGV. MGV houdt in de gaten wat er leeft onder de klanten en probeert deze wensen bij Ziggo gerealiseerd te krijgen.

Vertel mij hoe je als MGV moet weten wat er leeft als er niet negatief geschreven zou mogen worden. Wat wij slechts vragen is dat het op fatsoenlijke toon gebeurt. Daarbij gaat het niet alleen maar om Ziggo, maar om de omgangsvormen op dit forum. Wat wij als MGV proberen is om de verhalen van en naar 2 kanten te nuanceren. Mensen die gemotioneerd zijn blijken dit nogal eens moeilijk te accepteren. Als je niet precies zegt wat in hun straatje past dan deugt het niet.

Dat Ziggo bepaaldelijk niet wordt opgehemeld, of dat wij dit niet zouden toelaten moge blijken uit wat je zoal op dit forum leest. Ik kom bijna geen pagina tegen waar dit niet uit zou blijken.

Het enige waar je ons heel incidenteel voor ziet waarschuwen is als wij denken dat men zijn eigen glazen aan het ingooien is. Dat doen wij echter openlijk als onderdeel van de discussie. Me dunkt dat wij iets meer ervaring hebben met het omgaan met Ziggo dan de gemiddelde klant.

Dat wij een en ander zouden vergoelijken is een absurde veronderstelling en volkomen uit de lucht gegrepen.

CeeS
29 december 2008, 20:05
Volgens het MGV bestuur (heb geen idee wat het is c.q. wat het zou moeten zijn) mag je geen NEGATIEVE post plaatsen over ZIGGO, want dat zou nadelig voor hun contacten met ZIGGO, ja an me hoela, wat is dit dan voor forum ? om ZIGGO op te hemelen en alle risico's die ze genomen hebben met de fusie maar te vergoeilijken zonder een PLAN B, 200 man op marketing, en hoeveel probleem oplossers ? (geen blik afzeikers van Tempo Team na 30 min. cursus) er schijnen zeker 50.000 opzeggingen te zijn, ga zo door ZIGGO.

Kun je daar een voorbeeld van geven, want het lijkt me onzin wat je nu schrijft.... Of roep je alleen maar wat ?

mennomulder
29 december 2008, 20:39
Er is dus ook iets gaande wat hiermee te maken heeft op troublesathome http://www.troublesathome.nl/logboek/discus/messages/board-topics.html en dan m.b.t. de censuur op het andere forum www.ziggo.gebruikers.nl (http://www.ziggo.gebruikers.nl).
Ga hiervoor naar logboek -> nieuws/reactie en dan subtopic Heeft Troubles@Home nog bestaansrecht ? en dan helemaal naar onderen scrollen !

BenJ
29 december 2008, 21:05
En zo maken we de berg maar een stukje hoger. Er worden nu al onzinnige verbanden gelegd. Iemand neemt het woord censuur in de "mond". Dat wordt weerlegt. Iemand wordt gebanned op www.ziggo-gebruikers.eu (http://www.ziggo-gebruikers.eu) om redenen die niet worden uitgelegd. Iemand legt onze forum regels uit als zouden die speciaal bedoeld zijn om www.ziggo-gebruikers.eu (http://www.ziggo-gebruikers.eu) te weren. (Terwijl die alleen zijn bedoeld om ongewenste reclame te voorkomen) en vervolgens is er het begin van een "complot theorie" over censuur.

Saywhat
29 december 2008, 23:53
Opruiende berichten zal je helaas altijd houden. Ook jammer dat die berichten nooit een goede bron cq onderbouwing hebben. (niet de individuele, maar zoals hierboven bv het getal van 50.000 opzeggingen, wat volstrekte onzin gelukkig is!)

In het verleden is dit ook vaak gebeurd op het forum, soms tijdelijk, en soms zelfs personen die simpelweg alleen maar zoeken naar zowel het forum zwart te maken, als Ziggo zwart te maken...

Grootste probleem aan dergelijke berichten is dat in dergelijke topics soms de werkelijke problemen die daar worden gemeld ondersneeuwen door de 'verkeerde' berichten.

pong38
30 december 2008, 09:51
Het prettig om te mogen constateren dat er veel emotie bestaat onder de Ziggo klanten. Ook ik, zeker bekend met het werk daar achter de schermen, ben niet meer in staat om mijn frustraties binnenskamers te houden.
Het is goed als Ziggo mee leest op het forum en nog beter als ze mijn case bekijken.
Maar ik ben wel van mening dat we dit topic zuiver moeten houden en hier niet de discussie gaan verplaatsen naar onderwerpen als MVG en censuur.

Ik schrijf over mijn ervaringen en teleurstelling over wat ooit een zeer gesmeerd lopende organisatie was.

Chrissie-2
30 december 2008, 18:47
Er is dus ook iets gaande wat hiermee te maken heeft op troublesathome http://www.troublesathome.nl/logboek/discus/messages/board-topics.html en dan m.b.t. de censuur op het andere forum www.ziggo.gebruikers.nl (http://www.ziggo.gebruikers.nl).
Ga hiervoor naar logboek -> nieuws/reactie en dan subtopic Heeft Troubles@Home nog bestaansrecht ? en dan helemaal naar onderen scrollen !


Wat heeft jouw post nu met deze topic te maken? Wel bij de les blijven.....:no:

Door Menno Mulder (mennomulder@home.nl) op Maandag, 29 December 2008 - 12:05

Als je kunt inloggen op het forum van ziggo.gebruikers.eu en je probeert daar een tekst te plaatsen met het woord "ziggo-gebruikers.nl" moet je eens kijken wat daar gebeurt: het woord wordt automatisch vervangen door "ziggo.gebruikers.eu" . Vind je dat niet erg cru ? Ikzelf kan daar niet meer inloggen omdat ik evenals Harry Luijkx wordt geblokkeerd.
Je gooit daar toch zelf het balletje van censuur op?:schater:

pong38
5 januari 2009, 12:48
Ach ach, wat een janboel is het daar.

Heb ik vlak voor de jaarwisseling al 2 verschillende activatiebrieven gekregen...
Heb ik vandaag voor de zekerheid maar even gebeld waar m'n modem etc blijft (voelde de bui al aankomen).
Helaas is uw pakket nog niet verstuurd en heeft het bedrijf wat de verzorging regelt acherstand opgelopen en kan het nog minstens 1 week duren eer het pakket er is. Dus ik heb een activatiedatum op morgen 06-01 en geen spullen :applause:
Je zou d'r bijna van gaan vloeken maar als je als bedrijf na 1,5 maand (eerste poging om te bestellen) nog niet je spullen geleverd heb... :giveup:

Ik zou er bijna voor naar Kassa of Radar gaan.