View Full Version : Klacht: klacht over klacht


ziegeengo
10 december 2008, 14:34
Hoe vindt je deze melding van ZIGGO???
Indien je een klacht heb over de duur van de klachten afhandeling moet je dit ook melden via het contactformulier als klacht.
Hoezo van het kastje naar de muur en weer terug zturen van de klanten??:censored::censored::censored:

Excalibur
10 december 2008, 15:19
Het is alles behalve een nette oplossing. Ik zou echter ook niet weten hoe je het anders zou willen inrichten om dit soort zaken te voorkomen zonder dat je daarmee een deur openzet dat alle klachten via dat kanaal worden gestuurd.

ziegeengo
10 december 2008, 16:39
Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden:
1) Ziggo kan zorgen dat een klacht binnen 1 dag in behandeling wordt genomen.
2) Ziggo kan zorgen dat er de mogelijkheid bestaat voor de klant om doormiddel van het kunnen inloggen op de klachtenregistratie met klachtennummer externe bemerkingen te geven op klacht.
3) Ziggo kan voor vragen en reactie's op klachten een telefoonnummer doorgeven.
Dit is wat men klantenservice noemt. Nu schermt men zich gewoon kompleet af voor de klanten.

no-bit
19 december 2008, 01:30
Elk bedrijf dat wil verbeteren (en wie wil dat niet) gebruikt de klachten als belangrijke info, het is voer voor het bedrijf om te verbeteren. Aan een goede naam moet men lang werken maar afbreken doe je doorgaans in een korte tijd.

@home was met uitzondering in de aanloop periode altijd goed, Ziggo is meer als alleen @home en dat geeft nieuwe problemen met bijbehorende klachten. De helpdeskers krijgen ook klanten aan de telefoon die vragen of het internet ook op zondag open is, of ze hebben als melding ik stop ermee want hij doet het niet.

Ga er maar aanstaan......