View Full Version : kan (wil) Ziggo de problemen wel oplossen????


Martin999
4 december 2008, 19:35
Ik heb het helemaal gehad met Ziggo, ze lossen gewoon niets op, en iedereen werkt langs elkaar heen.
Ik heb de onderstaande situatie over mij heen gekregen nadat ik half september mijn internet en telefonie abonnement wilde opzeggen.

Even kort samengevat:

Half september telefonisch internet en telefonie abonnement opgezegd, met gegarandeerde einddatum 31 oktober 2008, ook heb ik gemeld dat ik mijn telefoonnummer mee wens te nemen.
23 september: brief ontvangen waarin staat dat ik m.i.v. 31 oktober 2008 niet alleen internet en telefonie opzeg, maar ook radio en tv (Radio en TV heb ik niet opgezegd, dat is duidelijk vermeld)
26 september: wederom gebeld, en gezegd dat de beëindiging alleen internet en telefonie betreft, wederom gemeld dat ik mijn telefoonnummer mee wens te nemen.
29 september: vanaf 12:25 geen internet en telefonie meer, en dit is ook NOOIT meer aangesloten
Meerdere malen (via kantoor werkgever) gebeld, niemand kon een oplossing geven, op 1 medewerkster na op 6 oktober, die mij kon vertellen dat het niet meer aangesloten zou worden, maar dat ik mijn betaalde abonnementsgeld van oktober terug zou krijgen, net als een maand abonnementsgeld van TV, beide bedragen zijn bijna 2 maanden na dato nog niet terug betaald.
10 oktober!: brief ontvangen waarin staat: beëindiging abonnement internet en telefonie: 23 januari 2008 (dat is dan al 9 maanden geleden!!!!)
24 oktober: brief ontvangen d.d.17 oktober waarin staat: wijziging, abonnement radio, TV, internet en telefonie. (volledig abonnement a € 50,80) Dit, terwijl ik juist van het abonnement internet en telefonie af wil.
24 oktober: gebeld met Ziggo, na meer dan een half uur was men er achter dat dit kwam omdat ik mijn telefoonnummer wil meenemen, daarom moest alles geactiveerd zijn, maar gegarandeerd, deze meneer zou alles extra in de gaten houden, en maakte een taak aan, en alles zou na 31 oktober in orde zijn.
18 november: een mail van de klantenservice, de door Ziggo toegezegde "tegemoetkoming" zijnde 1 maand gratis tv abonnement wordt verrekend met de volgende factuur. (hoop ik)
23 november, zomaar internetten via de nieuwe provider, en even kijken bij Ziggo, want de credit nota’s staan er al meer dan een maand op. Inclusief een nieuwe nota voor abonnement december voor internet en telefonie, met automatische incasso. Deze incasso mogelijkheid is echter door de Rabobank al in september ingetrokken (wel incasseren= poging tot diefstal)
Maandag 24 november maar weer gebeld (via de nieuwe provider, met mijn eigen nummer), gesproken met Dhr Wessels van de klantenservice. Deze gaf aan dat er nog een taak open stond….. (zie 17 oktober) Dhr Wessels heeft op 24 november het abonnement m.i.v. direct gestopt, en hij heeft aangegeven te zorgen voor een credit nota.
25 november: ontvangen factuur voor december 2008, waarin het abonnementsgeld van december (voor een niet bestaand abonnement) verrekend zou moeten worden met reeds betaald abonnementsgeld van oktober (€ 34,95) wat nog terug betaald zou worden.
En bij elk gesprek moet je weer je hele verhaal doen, want niemand weet waar je het over hebt.
26 november: brief ontvangen: alleen nog abonnement TV en Radio, internet en telefonie beëindigd miv 24 november, het begint er op te lijken.
Maar nu is het 6 december, en nog steeds is het door mij teveel betaalde abonnementsgeld van oktober (geincasseerd eind september) nog steds niet terug gestort.
Ik ben ook benieuwd hoe de komende acceptgiro van het tv abonnement eruit ziet, want volgens een mail van de klantenservice hoef ik maar 2 maanden te betalen......
Maar ja, als er 3 maanden op de nota staan, en ik betaal er maar 2, wat dan.....
Dan heb ik het ook nog niet over de € 29,93 voor de mobiele telefoonkosten om naar Ziggo te kunnen bellen.
Ik neem aan dat de belofte, gedaan bij Tros Radar ook nagekomen wordt, want ik krijg inmiddels ruim € 80,- terug (mooi sinterklaas of kerstkado)
Ik moet het nog zien, maar op deze manier gaat Ziggo wel ten onder, en dat komt niet door de kredietcrisis.
Naar mijn mening had de fusie nooit moeten plaatsvinden, want in bijna 5 jaar internetten via Casema/Wanadoo had ik minder problemen dan in 1 week Ziggo.
Nu nog een altenatief voor de tv.

Excalibur
5 december 2008, 13:20
Volgens mij is het in elk geval zo dat wanneer je het telefoonnummer wilt meenemen naar een andere provider je niet zelf op moet zeggen bij je huidige provider. De nieuwe provider zal middels nummerportering de opzegging verzorgen voor je huidige telefoonabonnement.

Feitelijk heb je de problemen omtrend het meenemen van het nummer over jezelf afgeroepen.

Het alleen opzeggen van internet in deze was voldoende geweest, het opzeggen van het telefonie abonnement had via het porteren van het nummer kunnen verlopen.

Martin999
5 december 2008, 16:03
Dat het probleem met het porteren van het nummer lastig is omdat ik zelf het opgezegd is waar, maar je moet wel alles goed lezen.
Als ik internet en telefonie opzeg, is het niet de bedoeling dat een of andere digibeet bij Zukko ook tv en radio wil opzeggen.
Daar is de ellende mee begonnen.
Als hij meteen het werk goed had gedaan, was mijn abo gewoon op 31 okt beeindigd, en had mijn nieuwe provider het tel. nummer mee kunnen nemen, wat volgens deze man geen probleem zou zijn.
Nu moest ik opnieuw bellen omdat de bovengenoemde snurker teveel wilde opzeggen.
Zij collega deed dat laatste wel goed, maar vond het nodig om na mijn telefoontje op 26 september, wat overigens heel prettig verliep, de einddatum op 23 januari 2008 te zetten.
En als die datum al geweest is, wordt gewoon alles stopgezet op 29 september.
En probeer dan maar eens een oplossing voor elkaar te krijgen bij die gasten.
Ze wisten wel (na een paar keer bellen) wat er fout gegaan was, maar rechtzetten ho maar.
De een zegt na 5 dagen, de ander zegt binnen 10 dagen, en de derde zegt, nee meneer, uw abonnement van oktober (overigens al betaald eind september) wordt echt niet meer geactiveerd voor het eind van de maand.
DAAR GING HET OM...
Ik heb oktober betaald, maar geen diensten kunnen afnemen.
Dat alles even geactiveerd moet worden voor het nummer snap ik wel, maar doe dan ook wat je beloofd.
Inmiddels heeft Dhr Wessels wel geregeld dat mijn gegevens kloppen.
Nu nog het abo geld van oktober terug, de credit nota staat al 2 maanden op "mijn ziggo".
En die mag dus niet gecorrigeerd worden met een factuur voor december van een abonnement dat ik dus al niet meer heb.
En zonder abo kan ik ook niet vast bellen, dus dat moet mobiel, en die kosten krijgen ze ook op hun bord.
Gelukkig wordt 1 januari 2009 de kabel vrijgegeven, dus wie weet komt er een andere provider die het wel snapt.
Wat ik niet begrijp is dat bij RTV alles altijd goed gaat (ff afkloppen) en bij internet en telefoon niet, terwijl het bij Casema altijd werkte....

wimmie43
5 december 2008, 17:22
Ik heb net als MARTIN999 opgezegd maar per contactformulier (dus ook met nummer behoud) portering ging redelijk goed 12 dagen, mijn internet/telefoon was ook op 29/10 om 09.15 afgesloten (een beetje pesten ?) hier wel credit voor ontvangen 0.73, opzegging was per 31/10 !!!!! dus niet telefoon opzeggen bij nummerbehoud ??? ook niet erg logisch toch ? je doet een opzegging voor een dienst.

Excalibur
5 december 2008, 19:47
Als degene die jij gesproken hebt het abonnement goed beeindigd had was je telefoonnummer op inactief gezet, mogelijk terug gegaan naar de originele provider en was een portering fout gegaan. Wanneer je zelf telefonie opzegt zal de portering fout gaan, omdat een portering enkel op een actief nummer kan worden uitgevoerd.

Was het toevallig ook een nummer wat bv al eens van KPN naar Ziggo was geporteerd? In dat geval was bij het beeindigen van het abonnement bij ziggo het nummer terug gegaan naar KPN omdat een telefoonnummer altijd bij het beeindigen van het abonnement altijd terug gaat naar de originele provider, ook al is het 10x geporteerd van provider op provider.

Excalibur
5 december 2008, 19:49
dus niet telefoon opzeggen bij nummerbehoud ??? ook niet erg logisch toch ? je doet een opzegging voor een dienst.

Als je een telefoonnummer wilt meenemen naar een volgende provider moet je inderdaad niet zelf het telefoonabonnement bij je huidige provider opzeggen, dan zal de portering fout gaan.

Staat bij elke provider aangegeven. Zie ook mijn verhaal hierboven.

wimmie43
5 december 2008, 20:08
Als je internet opzegt !!! gaat je telefoon abbo gewoon mee hoor !!!!!! kijk maar naar de aanbiedingen telefoon i.c.m. internet, en niet ALLEEN telefoon !! en idd een heleboel mensen weten niet van dit FORUM (en andere) af, dus ook niet zullen/kunnen posten.

tja
5 december 2008, 20:15
Nee hoor, alleen Telefonie is wel degelijk mogelijk, ze maken er alleen maar weinig reclame voor.

Zie ook de 5e vraag bij de veelgestelde vragen op http://www.ziggo.nl/producten/telefonie/

wimmie43
5 december 2008, 20:23
citaat
begin:
Nee hoor, alleen Telefonie is wel degelijk mogelijk, ze maken er alleen maar weinig reclame voor.

Zie ook de 5e vraag bij de veelgestelde vragen op http://www.ziggo.nl/producten/telefonie/

citaat
eind:

Klopt niet volgens mij, dit is Z1 met " gratis basic internet "

Excalibur
5 december 2008, 20:32
Stukje over nummer meenemen van de UPC (http://www.upc.nl/vaste_telefonie/veelgestelde_vragen/) website:

Ja. UPC regelt uw opzegging als u uw huidige telefoonnummer wilt behouden. Nadat u zich hebt aangemeld voor telefonie van UPC, ontvangt u automatisch de UPC Machtigingskaart voor Nummerbehoud in het installatiepakket.Vul deze machtigingskaart in nadat u telefonie succesvol hebt geïnstalleerd en stuur deze direct terug. Hiermee kunnen wij uw huidige telefoonnummer overnemen en uw abonnement opzeggen. In de meeste gevallen is het telefonieabonnement maandelijks opzegbaar. Echter UPC raadt u aan om dit bij uw telefonie leverancier vooraf te controleren.

Let op: zeg nooit zelf uw telefonieabonnement op als u uw nummer wilt behouden. In dat geval is UPC namelijk niet meer in staat uw nummer over te nemen.

Stukje tekst van de Ziggo (http://www.ziggo.nl/producten/telefonie/) website:


5 stappenplan
Aan de hand van de volgende 5 stappen kun je gemakkelijk bijhouden of je alles hebt gedaan alvorens je overstapt naar Ziggo.
Controleer je contracten en opzegtermijnen bij je huidige aanbieder(s)
Bestel internet of telefonie van Ziggo
Lees de bevestigingsbrief
Zeg je oude abonnement(en) op m.b.v. onze opzegservice
Geniet van je nieuwe Ziggo diensten

Hier word dus duidelijk aangegeven dat je moet opzeggen via de opzegservice van ziggo.

Stukje tekst van de XS4ALL (http://www.xs4all.nl/allediensten/bellen/nummerbehoud.php) website:

Nummerbehoud is overstappen op bellen van XS4ALL met behoud van uw eigen vaste telefoonnummer. U hoeft hiervoor zelf niets te regelen. XS4ALL neemt uw huidige nummer over en zegt meteen het bijbehorende telefoonabonnement op. Doet u dit alstublieft niet zelf, want dan raakt u uw huidige vaste nummer kwijt en is deze ook niet meer over te zetten naar XS4ALL.

Kortom, al deze bronnen geven duidelijk op de website aan dat je niet zelf het telefonie abonnement bij je huidige provider moet opzeggen. Dit word en moet door je nieuwe provider geregeld worden (middels het machtigingsformulier). Een nummerportering kan ook enkel en alleen uitgevoerd worden op een actieve en werkende telefoonlijn.

Martin999
6 december 2008, 21:26
Waarom gaat de discussie nu over het wel of niet meenemen van een tel. nummer.
Er staat meer tekst hoor.
De 1e snurker gaf bij het opzeggen aan dat het wel kon.
Als het niet had gekund, dan had ik het bij voorbaat al anders gedaan, of gekozen voor een ander nummer.
Het gaat voornamelijk om het daarna slecht communiceren, en het niet oplossen van de gevolgen, zijnde:
* teveel willen afsluiten.
* een hele maand te vroeg afsluiten, en dit ook niet meer
kunnen/willen rechtzetten.
* Abonnementsgeld van oktober niet terug betalen terwijl er geen
diensten KUNNEN WORDEN afegenomen, omdat die amateurs mij
EEN HELE MAAND te vroeg afsluiten.
* En ff alles activeren, maar het daarna op 31 oktober ook GEWOON
VERGETEN AF TE SLUITEN, waardoor er een abonnement blijft
doorlopen wat allang is opgezegd, en ook al is afgesloten.
Dan willen ze december verrekenen met oktober, terwijl ik in december geen abonnement heb, en dus ook niet hoef te betalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je kan toch geen bedrag dat je terug moet storten verrekenen met abonnementsgeld van een abonnement dat niet bestaat??????????
Dat nummer is maar bijzaak.
Of werkt excalibur ook bij Ziggo.
Als ze allemaal daar zo selectief lezen, steek ik mijn geld liever in Fortis!!!!!

Excalibur
7 december 2008, 21:52
Waarom gaat de discussie nu over het wel of niet meenemen van een tel. nummer.
- Ik in dit geval heb er een vraag uitgelicht waar ik antwoord op kan geven, niet meer niet minder.

Er staat meer tekst hoor.
- Zijn mensen hier op het forum verplicht om op al je vragen te antwoorden?

De 1e snurker gaf bij het opzeggen aan dat het wel kon. Als het niet had gekund, dan had ik het bij voorbaat al anders gedaan, of gekozen voor een ander nummer.
- Hier is het dus misgegaan, zie ook mijn eerdere reactie(s)

Of werkt excalibur ook bij Ziggo.
Nee ik werk niet bij ziggo.

Als ze allemaal daar zo selectief lezen, steek ik mijn geld liever in Fortis!!!!!
Nogmaals, zijn mensen hier op het forum verplicht om op al je vragen te reageren? Dit forum is onafhankelijk van ziggo. En als je zo gepikeerd wilt reageren ga ik daar mijn vrije tijd niet aan spenderen.

Bye.

Martin999
8 december 2008, 18:13
Kijk, op die manier kom je geen steek verder.

Nee. mensen zijn niet verplicht tot het beantwoorden van alle vragen, maar ik post een bericht, en over het minst belangrijke wordt het meest gediscussieerd.
uiteindelijk ben ik geen klote geholpen, en laat Ziggo nog steeds mensen in de stront zakken.
Ik hoopte dat er meer mensen zouden zijn die hetzelfde probleem zouden hebben, en dan bedoel ik niet het tel nummer, dat was namelijk alleen jammer geweest als dat niet mee kon.
Het gaat mij om het niet beantwoorden van brieven die al 2 maanden geleden de deur uit zijn gegaan.
Het gaat mij om het niet goed afhandelen van zaken (openstaande taken)
Het gaat mij om de belabberde communicatie binnen dat bedrijf.
Het gaat mij om het incasseren van abo geld van oktober dat in december nog niet terug betaald is.
het gaat mij om het EEN HELE MAAND te vroeg afsluiten van een account, en dan gewoon het hele account verwijderen!!!!!!
Het gaat mij om het verrekenen van een bedrag wat teveel betaald is (oktober, voor niet geleverde diensten) met abo geld in december voor een abo DAT NIET BESTAAT.
Kortom, het gaat mij om de amateuristische, klantoinvriendelijke, lakse en slechte manier waarom dat bedrijf meent te moeten opereren.
En daar wordt ik behoorlijk pissig om.
Ik hoop niet dat ze langs de deuren komen om zieltjes te winnen, want ik ga ze keihard in hun gezicht uitlachen.....(als ik al opendoe)
Als je beloftes doet om zaken op te lossen, kom je beloftes dan ook na, of sluit anders de hele mieterse bende maar...

BenJ
8 december 2008, 22:13
Wat verwacht je dan van het forum ? Je klachten kunnen we niet oplossen. We zijn niet verplicht om alle door jouw opgevoerde punten te reageren. Maar doen we dat niet, dan wordt je boos.

Je vraagt of er meer mensen zijn met dezelfde ervaringen? Helaas, voorbeelden te over als je even elders op het forum rondneust. Er valt verder niks over te discussieren, het deugt gewoon niet. Maar dat zal Ziggo toch echt voor je moeten oplossen. Als Ziggo dat niet doet, dan moet je niet hier gaan zitten griepen.

Vroeger hadden we hier een webcare team van Ziggo, maar die zien we de laatste 3 maanden ook al niet meer terug.

Maar ik heb nog wel een tip : https://www.ziggo.nl/klantenservice/ziggowebteam

Dus geen formulier voor de klanten service maar speciaal voor het webcare team. Of het werkt ? Ik durf het echt niet meer te zeggen.

Esy ®
8 december 2008, 23:20
Vroeger hadden we hier een webcare team van Ziggo, maar die zien we de laatste 3 maanden ook al niet meer terug.

Maar ik heb nog wel een tip : https://www.ziggo.nl/klantenservice/ziggowebteam

Dus geen formulier voor de klanten service maar speciaal voor het webcare team. Of het werkt ? Ik durf het echt niet meer te zeggen.

Zelfs Ben begint ontmoedigd te klinken. :cry:

Jam
9 december 2008, 09:30
- Ik in dit geval heb er een vraag uitgelicht waar ik antwoord op kan geven, niet meer niet minder.


- Zijn mensen hier op het forum verplicht om op al je vragen te antwoorden?


- Hier is het dus misgegaan, zie ook mijn eerdere reactie(s)


Nee ik werk niet bij ziggo.


Nogmaals, zijn mensen hier op het forum verplicht om op al je vragen te reageren? Dit forum is onafhankelijk van ziggo. En als je zo gepikeerd wilt reageren ga ik daar mijn vrije tijd niet aan spenderen.

Bye.


onafhankelijk zegt u...

als er Ziggo medewerkers via dit forum hulp aan bieden en ook de naam voeren met "Ziggo medewerker" maakt het natuurlijk niets uit of diegene dat in zijn vrije tijd doet.

deze mensen hebben immers veel meer achtergrond informatie die zij ook aanwenden om mensen te helpen.
op die manier "lijkt" het toch echt op een soort van belangenverstrengeling.

ook zit de MVG regelmatig "aan tafel" met Ziggo dus zo onafhankelijk zijn jullie niet.
jullie zijn misschien niet "in dienst" van Ziggo,maar dat is dan ook alles.

voor gebruikers,door gebruikers was en is het toch ?
waarom stapt de MGV dan niet eens zelf naar radar om te laten zien hoeveel klachten er over Ziggo binnen komen hier op het forum alleen al ?
en dit groeit de laatste tijd meer en meer.
jullie geven ook zelf telkens aan dat het allemaal "Ziggo problemen" zijn...

als jullie dit zo vervelend vinden waarom trekken jullie dan zelf niet aan de bel bij kassa of radar,jullie zeggen toch "onafhankelijk" te zijn ?!
wat hebben jullie dan te vrezen ?

Manolito
9 december 2008, 10:07
Ik vind dat dit forum juist níet aan de bel moet trekken bij kassa of radar........... dit daar ik er pertinent op tegen ben, dat die kruiwagen vol met klachten in dat programma, vóórang zouden moeten krijgen omdat hun zich ermee bemoeien.
Hoe dan met de klant die eerder heeft gebeld?, achteraan laten sluiten maar weer¿
Om maar niet te spreken van de mensen die forums niet kennen.
Een stimulans kan dit programma wel geven, maar het moet niet zo zijn dat het de overhand gaat krijgen, en degene die netjes op zijn beurt wacht acheruit word gezet.

Excalibur
9 december 2008, 10:34
onafhankelijk zegt u...

als er Ziggo medewerkers via dit forum hulp aan bieden en ook de naam voeren met "Ziggo medewerker" maakt het natuurlijk niets uit of diegene dat in zijn vrije tijd doet.

Dat maakt niet uit? Lijkt me wel degelijk uitmaken. Zij doen het in hun vrije tijd, buiten werktijd en worden er dus niet voor betaald. Het is juist bewonderingswaardig dat ze ook buiten werktijd zich willen inzetten om mensen te helpen, het verplicht ook hun echter tot niets.

deze mensen hebben immers veel meer achtergrond informatie die zij ook aanwenden om mensen te helpen.
op die manier "lijkt" het toch echt op een soort van belangenverstrengeling.

ook zit de MVG regelmatig "aan tafel" met Ziggo dus zo onafhankelijk zijn jullie niet.
jullie zijn misschien niet "in dienst" van Ziggo,maar dat is dan ook alles.

voor gebruikers,door gebruikers was en is het toch ?
waarom stapt de MGV dan niet eens zelf naar radar om te laten zien hoeveel klachten er over Ziggo binnen komen hier op het forum alleen al ?
en dit groeit de laatste tijd meer en meer.
jullie geven ook zelf telkens aan dat het allemaal "Ziggo problemen" zijn...

als jullie dit zo vervelend vinden waarom trekken jullie dan zelf niet aan de bel bij kassa of radar,jullie zeggen toch "onafhankelijk" te zijn ?!
wat hebben jullie dan te vrezen ?

Waarom quote je een bericht van mij, en spreekt in de vorm van "jullie" tegen het MGV? Ik ben niet lid van het MGV, ik ben geen moderator hier op het forum en bekleed ook geen functie, ik ben een "gewone" forum gebruiker net als jij dat bent. Wellicht dat je deze punten met het MGV kan bespreken en dat zij jou hier een antwoord op kunnen geven. Wellicht handig om jezelf eerst beter te informeren voordat je iemand ergens op of over aanspreekt.

wimmie43
9 december 2008, 10:34
Er moeten juist meer mensen naar RADAR of KASSA e.d. dit schijnt de enige manier te zijn waar ze gevoelig voor lijken te zijn NEGATIEVE reclame, in mijn directe omgeving zijn ook mensen met klachten, maar die wachten geduldig op ZIGGO, op verjaardagen/feestjes hoor de mensen klagen over vooral de ISP's ZIGGO is helaas niet de enige KPN heeft ook weken lang op No 1 gestaan.

Martin999
9 december 2008, 17:36
Beste Benj
Bij Radar is deze klacht ook gepost.
Overigens maandag weer gebeld omdat er een nieuwe factuur op "mijn Ziggo" staat namelijk gesprekskosten t/m eind september.
De medewerker die ik nu gesproken heb, gaat de abo kosten oktober handmatig terugstorten, omdat dit niet automatisch verrekend kan worden met de acceptgiro voor RTV, wegens verschillende rekeningnummers.
Weer iets nieuws gehoord.
Hopelijk heeft deze man het wel bij het rechte eind, en sluit hij de taken wel goed af, waar anderen dat dus niet doen.
Hij klonk in elk geval het meest deskundig van alle medewerkers die ik daar gesproken heb, en hij had snel door wat ik bedoelde.

Jam
9 december 2008, 17:57
Dat maakt niet uit? Lijkt me wel degelijk uitmaken. Zij doen het in hun vrije tijd, buiten werktijd en worden er dus niet voor betaald. Het is juist bewonderingswaardig dat ze ook buiten werktijd zich willen inzetten om mensen te helpen, het verplicht ook hun echter tot niets.Waarom quote je een bericht van mij, en spreekt in de vorm van "jullie" tegen het MGV? Ik ben niet lid van het MGV, ik ben geen moderator hier op het forum en bekleed ook geen functie, ik ben een "gewone" forum gebruiker net als jij dat bent. Wellicht dat je deze punten met het MGV kan bespreken en dat zij jou hier een antwoord op kunnen geven. Wellicht handig om jezelf eerst beter te informeren voordat je iemand ergens op of over aanspreekt.

omdat jij het hebt over "onafhankelijk" en daar dus in mee gaat.
maar inhoudelijk in gaan op wat ik zeg dat doe je wijselijk maar niet.

en ik ben prima geinformeert.
als jij je mee wilt laten slepen prima,maar ondanks dat je een gebruiker bent "net als ik" gedraag jij je wel precies hetzelfde als een MGV medewerker,vandaar dat ik dus dacht dat je dat ook was.
daar wil ik mij dan voor excuseren,maar dat is ook alles.

ik neem het op voor de "gebruiker" die dit forum vaak als laatste toevlucht ziet nadat men word afgescheept door de helpdesk,en zoals ik al vaker heb aan gegeven met het zinnetje "misschien kunnen ze u op het Ziggo gebruikers forum" verder helpen,en men vaak genoeg de indruk wekt dat dit forum ook van ziggo is.

in je vrij tijd hoor je als ziggo medewerker dan ook geen gebruik te maken van interne informatie,feitelijk IS dat belangenverstrengeling.
en als ik iets "vind" is het heus niet gelijk iemand "aanvallen" dat is maar net hoe je het zelf opvat.

er is mij ook eens wat beloofd door zo'n medewerker,maar geheel volgens ziggo protocol blijft het daar dan ook bij...

Jam
9 december 2008, 18:02
Ik vind dat dit forum juist níet aan de bel moet trekken bij kassa of radar........... dit daar ik er pertinent op tegen ben, dat die kruiwagen vol met klachten in dat programma, vóórang zouden moeten krijgen omdat hun zich ermee bemoeien.
Hoe dan met de klant die eerder heeft gebeld?, achteraan laten sluiten maar weer¿
Om maar niet te spreken van de mensen die forums niet kennen.
Een stimulans kan dit programma wel geven, maar het moet niet zo zijn dat het de overhand gaat krijgen, en degene die netjes op zijn beurt wacht acheruit word gezet.


als ziggo gewoon een klanten stop inlast zoals andere grote providers ook wel hebben gedaan,krijgen al die klanten met problemen dezelfde voorrang.
dat is waar radar voor pleitte maar ziggo niet van plan was,je kunt dus gewoon stellen dat nieuwe klanten zowiezo voor iedereen gaan,of in ieder geval dat dat belangrijker is dan de huidige problemen op te lossen.

je komt niet voor niets 2x achter elkaar in dat programma als ziggo zijnde.
en de problemen stapelen zich op.

Excalibur
9 december 2008, 18:25
omdat jij het hebt over "onafhankelijk" en daar dus in mee gaat.
Ik baseer dat op informatie op het forum en van de mods van dit forum, als die zeggen onafhankelijk te zijn neem ik dat aan en geloof ik dat. Tenzij ik iets zie/constateer wat daarmee conflicteerd.

maar inhoudelijk in gaan op wat ik zeg dat doe je wijselijk maar niet.
Je begint weer hetzelfde als altijd. Jij richt je inhoudelijk tot het MGV, daar ben ik geen onderdeel van dus kan ik erg lastig inhoudelijk op je ingaan, daarvoor zul je je toch echt tot het MGV moeten richten en ben je bij mij aan het verkeerde adres.


als jij je mee wilt laten slepen prima,maar ondanks dat je een gebruiker bent "net als ik" gedraag jij je wel precies hetzelfde als een MGV medewerker,vandaar dat ik dus dacht dat je dat ook was.
Leg eens uit wat je bedoelt met dat ik me net zo gedraag. En dan blijk je tevens toch niet zo goed geinformeerd, want dan had je dit al wel geweten.

ik neem het op voor de "gebruiker" die dit forum vaak als laatste toevlucht ziet nadat men word afgescheept door de helpdesk,en zoals ik al vaker heb aan gegeven met het zinnetje "misschien kunnen ze u op het Ziggo gebruikers forum" verder helpen,en men vaak genoeg de indruk wekt dat dit forum ook van ziggo is.
Als jij het opneemt voor de gebruiker moet je jezelf misschien eens afvragen of je dan met dergelijke reacties wel constructief bezig bent. Als je nu niet weet waar het over gaat eens het gehele topic opnieuw doorlezen.

Het gaat hier in dit topic om iemand ie meerdere vragen hier stelt, vervolgens op een van de vragen antwoord krijgt, het niet met het antwoord eens is en daar boos op reageert en ook nog eens boos reageert dat er op de andere vragen niet word gereageerd. Dus eigenlijk wilde deze persoon alleen antwoord als iemand AL zijn vragen kon beantwoorden/oplossen. Combineer dat met boze posts en je hebt al veel krediet verspeeld om van je mede forumleden ook nog maar een reactie te krijgen.

En opeens begin jij dan weer over het MGV, belangenverstrengeling etc.. Waar haal je het vandaan?

er is mij ook eens wat beloofd door zo'n medewerker,maar geheel volgens ziggo protocol blijft het daar dan ook bij...
Ik heb een vermoeden over welke medewerker het hier gaat, en volgens mij had deze afgezien van zijn vrijwillege bijdrage wegens (werk)omstandigheden.

Daarbij is dit hier in dit topiv volledig en geheel offtopic hier dus als jij twijfelt aan de integerheid en/of onafhankelijkheid van het forum, het MGV of wat dan ook: Open er een topic over, maar ga niet een topic van een ander gebruiken om je punt duidelijk te maken over het MGV, het forum en het wegnuanceren waar we ons hier volgens jou zeer schuldig aan maken en daar weer een discussie over uit te lokken. Dat is de topic starter niet mee verder geholpen (die lijkt sowieso geen antwoorden te willen) en lost zijn problemen zeer zeker ook niet op.

Jam
9 december 2008, 21:07
Ik baseer dat op informatie op het forum en van de mods van dit forum, als die zeggen onafhankelijk te zijn neem ik dat aan en geloof ik dat. Tenzij ik iets zie/constateer wat daarmee conflicteerd.


Je begint weer hetzelfde als altijd. Jij richt je inhoudelijk tot het MGV, daar ben ik geen onderdeel van dus kan ik erg lastig inhoudelijk op je ingaan, daarvoor zul je je toch echt tot het MGV moeten richten en ben je bij mij aan het verkeerde adres.Leg eens uit wat je bedoelt met dat ik me net zo gedraag. En dan blijk je tevens toch niet zo goed geinformeerd, want dan had je dit al wel geweten.


Als jij het opneemt voor de gebruiker moet je jezelf misschien eens afvragen of je dan met dergelijke reacties wel constructief bezig bent. Als je nu niet weet waar het over gaat eens het gehele topic opnieuw doorlezen.

Het gaat hier in dit topic om iemand ie meerdere vragen hier stelt, vervolgens op een van de vragen antwoord krijgt, het niet met het antwoord eens is en daar boos op reageert en ook nog eens boos reageert dat er op de andere vragen niet word gereageerd. Dus eigenlijk wilde deze persoon alleen antwoord als iemand AL zijn vragen kon beantwoorden/oplossen. Combineer dat met boze posts en je hebt al veel krediet verspeeld om van je mede forumleden ook nog maar een reactie te krijgen.

En opeens begin jij dan weer over het MGV, belangenverstrengeling etc.. Waar haal je het vandaan?


Ik heb een vermoeden over welke medewerker het hier gaat, en volgens mij had deze afgezien van zijn vrijwillege bijdrage wegens (werk)omstandigheden.

Daarbij is dit hier in dit topiv volledig en geheel offtopic hier dus als jij twijfelt aan de integerheid en/of onafhankelijkheid van het forum, het MGV of wat dan ook: Open er een topic over, maar ga niet een topic van een ander gebruiken om je punt duidelijk te maken over het MGV, het forum en het wegnuanceren waar we ons hier volgens jou zeer schuldig aan maken en daar weer een discussie over uit te lokken. Dat is de topic starter niet mee verder geholpen (die lijkt sowieso geen antwoorden te willen) en lost zijn problemen zeer zeker ook niet op.


ach een beetje tussen de regels door lezen schijnt erg moeilijk te zijn,waar ik denk iemand te kunnen helpen en denk iets "constructiefs" te kunnen zeggen doe ik dat ook,maar die postings lees je dan zeker niet?

jij legt mij nu woorden in de mond,ik had het over dat de MGV wel eens zelf naar radar zou kunnen gaan als dit "voor gebruikers door gebruikers is" ivm de vele klachten die er de laatste tijd op duiken.
maar jij voelt je zo snel aan gevallen dat je automatisch gelijk in de verdediging schiet en verder blind bent voor wat iemand probeert aan te zwengelen.

je weet dus duidelijk ook niet wat belangenverstrengeling inhoud,en ik ga het niet nog een keer proberen uit te leggen.
erg kinderachtig om weer met "off topic" te komen omdat je er waarschijnlijk geen raad mee weet.[ook al is het wel off topic]
en wie ben jij om te bepalen dat hij hier al veel krediet heeft verspeeld? zit je dan toch achter de schermen bij de MGV ? beetje rare opmerking om dan zomaar voor iedereen te spreken.
begrip is dus te veel gevraagd voor iemand die al een hele tijd met problemen zit en daar boos om is?

ik gaf al aan dat ziggo zelf, op een manier alsof dit forum onderdeel is van ziggo, mensen door stuurt.
haal daar het constuctieve dan uit ipv het negatieve dat je wilt zien.


(werk)omstandigheden. is natuurlijk geen excuus om gemaakte beloftes niet eerst na te komen of af te sluiten zonder ook maar 1 woord of wel?

maar goed,als je dit soort zaken wilt voorkomen [boze mensen en zo] moet je bij ziggo aan de bel trekken,en zeker geen beloftes doen die je niet na komt,dat moet je dan toch met mij eens zijn ?
want waarom zouden sommige mensen zo boos naar dit forum komen?

als nu bekent is dat er "capaciteits of ander soortige problemen" zijn bij ziggo,ik dat hier ook vaak lees op het forum,dan kan de MGV dat toch niet oplossen of wel soms?

ik heb helemaal niets tegen jou,integendeel maar het word allemaal zo ontzettend onduidelijk.
wat voor indruk zou jij krijgen als je voor het eerst op een forum komt [gestuurd door ziggo] en er staat ziggo medewerker bij een naam...?
of iemand geeft zich er voor uit.
dat schept toch een beetje een verwachtings patroon.

en ja het is zeker wel te prijzen dat hier mensen zijn die toch proberen te helpen,dat ben ik met je eens.

Ziggofan
9 december 2008, 21:37
Tja toch ook maar even mijn hart nog eens luchten...

Ik heb gisteren nog het formulier van het Ziggo-webteam ingevuld en vandaag al antwoord. Maar helaas, weer met een jantje-van Leiden er van af... Wie de indruk heeft dat het allemaal nut heeft komt bedrogen uit.

In mijn geval lijkt het er gewoon op dat Ziggo niets WIL doen en simpele dingen als de juist inlogaccounts bij de juiste klantnummers zetten is al heeeeeeeeeeeeeeeel moeilijk. Laat staan producten van 2 @home-klanten die door hunzelf onder 1 klantnummer zijn gezet weer onderbrengen onder twee klantnummers. Drie maanden onderweg, pappen en nathouden. Ik heb wel een klantnummer zodat ik post ontvang, maar verder ben ik nog niets opgeschoten.

TVDigitaal gaat overigens voor mijn opnieuw navraag doen, ik hoop dat hij de kogel door de kerk gaat krijgen. De gegevens van mijn buren liggen letterlijk op straat, ik kan het belgedrag van mijn buren en de complete facturen inzien. Ook mijn buren zijn dus best pissed, ze kunnen bovendien zelf niet inloggen omdat hun accountnaam niet bij hun klantnummer staat (maar die van mij)

Privacyschending vindt Ziggo geen belangrijk item, want zoals een helpdeskmedewerker zei:"Alles werkt toch gewoon"......

BenJ
9 december 2008, 23:19
Oorspronkelijk geplaatst door Jam
deze mensen hebben immers veel meer achtergrond informatie die zij ook aanwenden om mensen te helpen. op die manier "lijkt" het toch echt op een soort van belangenverstrengeling.
Wat die extra achtergrond info daarmee van doen heeft begrijp ik even niet. Deze mensen beschikken over de middelen, ingangen en de kennis om problemen op te lossen.

Net zoals de fora van Kassa, Radar, Consumentenbond enz. is dit een publiek forum waar het een ieder vrij staat te vertoeven en hulp te bieden. Ook op de nadere fora wordt n.l. door Ziggo hulp geboden.

Inderdaad is het in ons belang als klanten dat problemen worden opgelost. Dat dit forum voor Ziggo extra in de picture is mag ook niet zo verwonderlijk zijn gezien onze uitgangspunten, n.l. het bieden van een platform speciaal voor Ziggo klanten.

In zekere zin is er idd sprake van een "spagaat". Ziggo zou kunnen dreigen met intrekken van hulp als hier dingen worden gezegd die hen niet welgevallig zijn. Echter geldt dat evenzeer voor de andere fora. Vergeet daarbij dan even niet de beweegredenen van Ziggo om actief zich op de fora bezig te houden. Ook dit is een publicitair medium, wellicht dan nog wel niet met de reikwijdte van een TV rubriek of een landelijk dagblad, maar met nu al na nog geen half jaar een bezoekersaantal van zo’n 90.000 unieke bezoekers per maand toch aardig beeld bepalend voor Ziggo.

Daarnaast verschaft dit forum de media wel degelijk aardig wat input over het reilen en zeilen van Ziggo, immers ook daaronder zitten Ziggo klanten die hier meedoen. Zoek ook maar eens met Google hoeveel maal we niet als bronvermelding staan genoemd. Maw. Ziggo heeft er alle belang bij om ook dit forum te "bedienen". Dat men daarmee een evt. pressiemiddel in handen zou hebben is niet opportuun.

ook zit de MVG regelmatig "aan tafel" met Ziggo dus zo onafhankelijk zijn jullie niet. jullie zijn misschien niet "in dienst" van Ziggo,maar dat is dan ook alles. Tsja, dan zijn vakbonden ook niet onafhankelijk. Dat heet n.l. overleg. En ja ik geef het grif toe nogmaals, wij zijn idd afhankelijk voor oplossingen van Ziggo, die zit toch uiteindelijk aan de knoppen, maar dat wil nog niet zeggen dat Ziggo alleen maar zijn eigen zin doordrijft.

voor gebruikers,door gebruikers was en is het toch ?
Ja, en? Klopt dat dan niet? Ach, dat wil je helemaal zonder Ziggo ? Dat zou kunnen, maar het is toch wel "handig" als ze ook het een en ander kunnen faciliteren. Overigens zit Coax, Kassa en al die anderen ook “om tafel met Ziggo”

waarom stapt de MGV dan niet eens zelf naar radar om te laten zien hoeveel klachten er over Ziggo binnen komen hier op het forum alleen al ?
en dit groeit de laatste tijd meer en meer. jullie geven ook zelf telkens aan dat het allemaal "Ziggo problemen" zijn...
als jullie dit zo vervelend vinden waarom trekken jullie dan zelf niet aan de bel bij kassa of radar,jullie zeggen toch "onafhankelijk" te zijn ?!
wat hebben jullie dan te vrezen ?

Dacht je nu werkelijk dat de media geen weet hebben van wat er zich op dit forum afspeelt ? Maar om mijn verhaal te doen terwijl zij mij de woorden in de mond leggen sta ik echt niet te trappelen. Zeker zolang deze media alleen maar geïnteresseerd zijn in hun kijkcijfers en het belang van de klanten niet voorop stellen.

Wat is het probleem nu eigenlijk dat Jam onder woorden tracht te brengen? Een enorme berg frustratie, en die delen wij als MGV ook, dat Ziggo maar niet door de berg aan problemen lijkt heen te komen.

Wij weten, en hebben dat ook verteld dat Ziggo alle zeilen bijzet. Dat het nog steeds te lang duurt dat raakt ons evenzeer. Maar in de ogen van de mensen waarvan hun klacht nog steeds niet is opgelost zal hen dat een worst wezen.

Nu wordt zelfs een Radar als wondermiddel aangedragen. Middels een stuk publicitaire chantage wordt een kruiwagen aan klachten bij Ziggo binnen gereden en krijgt voorrang. Alle resources moeten binnen 3 weken al het andere werk maar laten vallen en zich daar op richten. Met het gevolg dat ieder die niet bij Radar heeft geklaagd maar in de wacht moet. Echter ook die kruiwagen blijkt niet eens geleegd in die 3 weken.

En ondertussen lijkt de berg maar te groeien. Nu kunnen we wel een potje mee gaan staan schreeuwen dat Ziggo uit louter sukkels en incompetente lieden bestaat en dat het ze geen zier kan schelen of we kunnen ook via de achterdeur naar wegen zoeken om al die mensen toch nog behulpzaam te zijn. En verder via onze officiële wegen het management van Ziggo blijven vragen om uitleg en uitzicht op verbeteringen.

Met nog meer druk op de ketel zal het echt niet sneller gaan, eerder het tegendeel. Als iemand zijn uiterste best doet en echt niet harder of beter kan wat heeft het dan voor zin om hem gewapend met een zweep compleet over de kling te jagen? Dan biedt je hem eerder de helpende hand. Nu kunnen we nog via de achterdeur een groot aantal probleem gevallen naar binnen schuiven. En ja dat gaat allemaal via contacten en die krijg je niet door overal maar tegenaan te trappen.

Eerlijk gezegd begin ik er een beetje genoeg van te krijgen om steeds als MGV mee te mogen “profiteren” van de frustraties die men over Ziggo heeft. Wij zijn klanten, net als jullie, alleen hebben wij ons als klanten gebruikersvereniging meer mogelijkheden weten te verschaffen dan waar de doorsnee klant over beschikt. Blijkbaar vind je dit een slechte zaak en heb je liever dat we hier helemaal mee stoppen en dat we alleen dan “voor gebruikers door gebruikers” zijn? Dus niet meer proberen te helpen, en problemen signaleren en deze bij Ziggo naar binnen brengen? Is dat je idee om het beter te krijgen?

Manolito
10 december 2008, 00:50
Martin999
Ik zou ook pissed off zijn, als ik zoiets mee zou maken, en misschien wel feller reageren als jij doet.
Ik hoop daarom ook dat je gesprek met die medewerker zijn vruchten afwerpt.

@Jam
Hier is ook ooit wat verkeerd gelopen, was destijds met @Home, de stap om van adsl gebruik te gaan maken had ik dan ook al dagen in gedachte, en het was er ooit bijna van gekomen.
Maar de problemen van destijds waren, god zij dank, sneller opgelost als dat ik de stap deed, anders zat ik nu opgescheept met een abbo dat een 2 jarig contract heeft (op aanraden van een buur die alleen maar negatieve berichten hoorde van mijn toenmalig isp).

ff wachten........Alice zien ik ook graag met haar maandelijks abbo......maar het is ook mar adsl, waarvoor ik te ver van de centrale zit.
(om maar een voorbeeld te geven)

Niemand wil problemen, een bedrijf zekers geen negatieve publiciteit, denk eens aan de aandeelhouders, hoe zouden die niet zitten te pushen, ik denk wel harder als jij hier nu doet.
En wie wil er nu wel publiciteit?......(en kijkcijfers)

Zoals ik al eerder schreef, een tv-programma kan stimulerend werken, maar mag zekers nooit de overhand krijgen.

Als het werkelijk op stappen ondernemen aan komt dan is de huidige consument oud en wijs genoeg om zelf zijn/haar plannen te trekken.

Jam
10 december 2008, 09:01
[FONT=Verdana]Wat die extra achtergrond info daarmee van doen heeft begrijp ik even niet. Deze mensen beschikken over de middelen, ingangen en de kennis om problemen op te lossen.

Net zoals de fora van Kassa, Radar, Consumentenbond enz. is dit een publiek forum waar het een ieder vrij staat te vertoeven en hulp te bieden. Ook op de nadere fora wordt n.l. door Ziggo hulp geboden.

Inderdaad is het in ons belang als klanten dat problemen worden opgelost. Dat dit forum voor Ziggo extra in de picture is mag ook niet zo verwonderlijk zijn gezien onze uitgangspunten, n.l. het bieden van een platform speciaal voor Ziggo klanten.

In zekere zin is er idd sprake van een "spagaat". Ziggo zou kunnen dreigen met intrekken van hulp als hier dingen worden gezegd die hen niet welgevallig zijn. Echter geldt dat evenzeer voor de andere fora. Vergeet daarbij dan even niet de beweegredenen van Ziggo om actief zich op de fora bezig te houden. Ook dit is een publicitair medium, wellicht dan nog wel niet met de reikwijdte van een TV rubriek of een landelijk dagblad, maar met nu al na nog geen half jaar een bezoekersaantal van zo’n 90.000 unieke bezoekers per maand toch aardig beeld bepalend voor Ziggo.

Daarnaast verschaft dit forum de media wel degelijk aardig wat input over het reilen en zeilen van Ziggo, immers ook daaronder zitten Ziggo klanten die hier meedoen. Zoek ook maar eens met Google hoeveel maal we niet als bronvermelding staan genoemd. Maw. Ziggo heeft er alle belang bij om ook dit forum te "bedienen". Dat men daarmee een evt. pressiemiddel in handen zou hebben is niet opportuun.

[COLOR=black] Tsja, dan zijn vakbonden ook niet onafhankelijk. Dat heet n.l. overleg. En ja ik geef het grif toe nogmaals, wij zijn idd afhankelijk voor oplossingen van Ziggo, die zit toch uiteindelijk aan de knoppen, maar dat wil nog niet zeggen dat Ziggo alleen maar zijn eigen zin doordrijft.


Ja, en? Klopt dat dan niet? Ach, dat wil je helemaal zonder Ziggo ? Dat zou kunnen, maar het is toch wel "handig" als ze ook het een en ander kunnen faciliteren. Overigens zit Coax, Kassa en al die anderen ook “om tafel met Ziggo”


Dacht je nu werkelijk dat de media geen weet hebben van wat er zich op dit forum afspeelt ? Maar om mijn verhaal te doen terwijl zij mij de woorden in de mond leggen sta ik echt niet te trappelen. Zeker zolang deze media alleen maar geïnteresseerd zijn in hun kijkcijfers en het belang van de klanten niet voorop stellen.

Wat is het probleem nu eigenlijk dat Jam onder woorden tracht te brengen? Een enorme berg frustratie, en die delen wij als MGV ook, dat Ziggo maar niet door de berg aan problemen lijkt heen te komen.

Wij weten, en hebben dat ook verteld dat Ziggo alle zeilen bijzet. Dat het nog steeds te lang duurt dat raakt ons evenzeer. Maar in de ogen van de mensen waarvan hun klacht nog steeds niet is opgelost zal hen dat een worst wezen.

Nu wordt zelfs een Radar als wondermiddel aangedragen. Middels een stuk publicitaire chantage wordt een kruiwagen aan klachten bij Ziggo binnen gereden en krijgt voorrang. Alle resources moeten binnen 3 weken al het andere werk maar laten vallen en zich daar op richten. Met het gevolg dat ieder die niet bij Radar heeft geklaagd maar in de wacht moet. Echter ook die kruiwagen blijkt niet eens geleegd in die 3 weken.

En ondertussen lijkt de berg maar te groeien. Nu kunnen we wel een potje mee gaan staan schreeuwen dat Ziggo uit louter sukkels en incompetente lieden bestaat en dat het ze geen zier kan schelen of we kunnen ook via de achterdeur naar wegen zoeken om al die mensen toch nog behulpzaam te zijn. En verder via onze officiële wegen het management van Ziggo blijven vragen om uitleg en uitzicht op verbeteringen.

Met nog meer druk op de ketel zal het echt niet sneller gaan, eerder het tegendeel. Als iemand zijn uiterste best doet en echt niet harder of beter kan wat heeft het dan voor zin om hem gewapend met een zweep compleet over de kling te jagen? Dan biedt je hem eerder de helpende hand. Nu kunnen we nog via de achterdeur een groot aantal probleem gevallen naar binnen schuiven. En ja dat gaat allemaal via contacten en die krijg je niet door overal maar tegenaan te trappen.

Eerlijk gezegd begin ik er een beetje genoeg van te krijgen om steeds als MGV mee te mogen “profiteren” van de frustraties die men over Ziggo heeft. Wij zijn klanten, net als jullie, alleen hebben wij ons als klanten gebruikersvereniging meer mogelijkheden weten te verschaffen dan waar de doorsnee klant over beschikt. Blijkbaar vind je dit een slechte zaak en heb je liever dat we hier helemaal mee stoppen en dat we alleen dan “voor gebruikers door gebruikers” zijn? Dus niet meer proberen te helpen, en problemen signaleren en deze bij Ziggo naar binnen brengen? Is dat je idee om het beter te krijgen?


zeer helder verhaal,en ik ben het hier ook mee eens.
misschien verwoord ik het helemaal verkeerd,of word mijn punt echt niet helemaal duidelijk/gesnapt.
ik zal het kort proberen te verduidelijken:

waar ik vind dat de MGV nu echt voor zou moeten pleiten is een "klanten stop" totdat de huidige problemen zijn op gelost.
dat is waar radar ook voor pleitte en lijkt mij de beste oplossing,zodat "iedereen met problemen" dus die zelfde voorrang krijgt.
DIT zou de MGV nu eens via radar kunnen doen.
niet voor hun kijkcijfers maar voor de "gebruikers"

in de laatste uitzending bij radar,wilde ziggo geen enkele toezegging meer doen en weigerde na te denken over een tijdelijke klanten stop.

ziggo blijft dus zelf de problemen voor zich uit schuiven,en toch klanten aan nemen.
dat is dus precies waarom ik zo boos word over het zinnetje "dan stapt u toch op naar een andere provider" zoals al heel vaak tegen mij [en anderen] is gezegd door helpdesk medewerkers.

ik denk dat uw verhaal/verduidelijking waarschijnlijk een hoop frustratie/onbegrip zal wegnemen bij andere "boze" klanten die door ziggo naar dit forum worden verwezen.

mijn "off topic" gedoe heeft in ieder geval gewerkt voor hetgeen ik wilde aanzwengelen.
misschien is uw bijdrage wel handig om "tijdelijk" als aparte info neer te zetten als info voor volgende "boze" klanten.

:applause: mijn complimenten !

Martin999
24 december 2008, 15:36
Ik kan (gelukkig) melden, dat de problemen zijn opgelost.
De laatste medewerker die ik gesproken heb enkele weken geleden, heeft alles netjes geregeld.
Mijn abo bij "mijn Ziggo" komt nu ook echt overeen met het abo dat ik daadwerkelijk heb.
Ook het teveel betaalde abo geld is netjes verrekend met de nieuwe acceptgiro voor het TV & Radio abo voor het 1e kwartaal van 2009. (krijg net een acceptgiro van € 7,11)
Dus, het kan wel, en deze vriendelijke medewerker (want hij was ook heel vriendelijk en begripvol, en zei ook er aan te gaan werken) heeft ook gewoon gedaan wat hij zei dat hij zou gaan doen.
Hulde!!!!!!!!!!
Nu nog alleen een briefje sturen voor de mobiele kosten die ik gemaakt heb ok Ziggo te bellen toen mijn abo een maand te vroeg afgesloten was.