View Full Version : Na telefonieproblemen nu ook internetproblemen met ZIGGO


Gerrit2a
1 december 2008, 08:07
Ruim 6 weken heb ik zonder werkende telefoonverbinding van ZIGGO gezeten en ik was erg blij toen de storing was opgelost. Afgelopen vrijdag begon het gezeik helaas weer. 's Avonds opeens geen internetverbinding meer en een paar uur later ook geen telefoonverbinding meer. Gebeld met de Klantenservice. "Nee, er zijn geen storingen (standaard verhaal). Ik zal u een nieuw setje met kabel toezenden dan moet het weer werken." Aangegeven dat ik niet aan de kabel heb gezeten maar dat de verbindingen opeens weer weg zijn. Ik ben het gezeik met ZIGGO nu wel zo ontzettend zat. :evil::evil::evil::evil::evil: Na enig aandringen is er een monteur ingepland. "Er worden wel voorrijkosten in rekening gebracht". Ik dacht het niet en als dat wel gebeurt breng ik ze in mindering op de eerstvolgende incasso.

Het is weer tijd om Tros Radar en KASSA in te lichten over het zooitje dat ZIGGO heet.

Excalibur
1 december 2008, 16:50
"Er worden wel voorrijkosten in rekening gebracht". Ik dacht het niet en als dat wel gebeurt breng ik ze in mindering op de eerstvolgende incasso.

Het is weer tijd om Tros Radar en KASSA in te lichten over het zooitje dat ZIGGO heet.

Heel vervelend dat je opnieuw problemen ondervind.

Misschien is het verstandig eerst de monteur even af te wachten en wat die constateerd omtrend het probleem voordat je over de eventuele voorrijkosten begint. Mogelijk ligt de oorzaak bij Ziggo en worden er helemaal geen kosten in rekening gebracht of wellicht constateerd de monteur een probleem in jou binnenshuis situatie en zijn de kosten juist wel terecht.