View Full Version : Oproep: alle abonnee die geen telefonie hebben (met name @home gebied)


Lampje1
27 november 2008, 08:10
Even mijn verhaal ik zit vanaf begin oktober zonder telefoon, op de verlate factuur van november stond een ander telefoon nummer dan het mijne, deze vond ik ook terug in "mijn Ziggo", gister ontving ik een brief van een mede ziggo slachtoffer dat hij een factuur had van mijn netnummer, ik had helaas niet de zijne m.a.w. de administratie is een puinhoop en ziggo kan waarschijnlijk niet meer terug vinden welk netnummer aan wie gegeven is en welk netnummer oorspronkelijk bij die abonnee hoort met als gevolg dat de telefoon niet meer werkt.

Laten we Ziggo helpen! dit kan door onder nickname het foutieve netnummer van de factuur hier op het forum te posten.
Mocht iemand zijn nummer dan herkennen dan kan hij via PB contact opnemen met diegene en met hem de prive gegevens uitwisselen. vervolgens kan men hiermee de reguliere helpdesk hierover zelf informeren. (en dus niet bij mij aankloppen, want helaas luistert Ziggo ook niet naar mij :oyeah:)

Mijn probleem is bijna opgelost, vandaar ffuh deze wijziging :)

Groeten, :idea:

Manolito
27 november 2008, 12:16
lijkt me geen goed idee, op deze manier kan een geheim nummer openbaar worden gemaakt.

Vul dan het formulier (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13994) in zou ik zeggen.

Lampje1
27 november 2008, 12:37
uit de laatste postings concludeer ik dat er met het formulier ook niet veel meer gedaan kan worden, geloof me, dat heb ik ook al een tijdje terug ingevuld.

Over het geheim nummer: uitwisselen met prive gegevens alleen via PB en posten via nickname geeft alleen een niets zeggend nummer weer, je kunt hier op reageren of niet als je nummer gepost word, overigens is je nummer en de nummers die je hiermee gebeld hebt niet meer zo geheim, Ziggo heeft ze middels de facturatie methode van november keurig doorgespeeld aan totale vreemden zonder toestemming en excuses hiervoor