View Full Version : XLNT Radioboek vervangen


gkvk
25 november 2008, 14:58
Gezien dat bij de XLNT radiozenders de zender radioboek is vervangen door Dance Classics, ook is het volume van alle XLNT zenders opgetrokken :thankyou: ,tenminste hier in oud casema gebied.
Voorheen kwamen deze zenders erg zacht binnen in verhouding met de anderen

hvanbeek
25 november 2008, 21:32
ik kan dit verhaal vanuit oud-casema gebied alleen maar bevestigen :) Hopelijk heeft XLNT meer dance-classics dan radioboeken op de harddisk staan :lol:

grtn

Herman

TVdigitaal
25 november 2008, 21:39
XLnt radioboek is vorige week Woensdag overal vervangen/omgedoopt in Xlnt Dance Classics.

Het verbeteren van de geluidskwaliteit is inderdaad iets waar XLNT mee bezig is, uiterlijk eind deze week moeten alle XLNT kanalen beter klinken.

vinnie-terranova
25 november 2008, 22:06
Wat betreft ze radioboek hebben vervangen? SCHANDALIG!! Ik heb tv totaal speciaal voor deze zender genomen:wink:, ik ben niet eens geinformeerd mbt deze wijziging:grin: en wil ik korting op mijn abbo nu:lol: (onzin allemaal natuurlijk, maar sommige mensen reageren echt zo bij wijzigingen van het zenderaanbod. dat is eerder al gebleken bij wijzigingen op tv zenders)
Het aller ergst vind ik nog wel: Wie moet mij nu een verhaaltje voor het slapen gaan, voorlezen??:schater::schater::schater:

Oke genoeg onzin, even serieus nu:

Wat betrefthet geluid, top dat ze daar aan werken, klonken inderdaad wat zacht en stoffig.
Prima dat deze zender is vervangen.....als je er langs zapte kwam je midden in het verhaal terecht, en niemand die weet waar het dan over gaat, hoe dik het boek is, hoelang het verhaal al bezig is, en hoelaat er een nieuw verhaal word voorgelezen. ik heb er nooit langer dan 30 seconden naar geluisterd.

Ik ben trouwens nog wel steeds voorstander van EPG bij de radiozenders, zoals bij UPC, gewoon alle trackinfo meegeven voor de music choice zenders. En en misschien ook RDS voor de radiozenders?.