View Full Version : EPG bij kanalenlijst?


buzzin
24 november 2008, 15:35
Misschien een wat eigenaardige vraag, maar ik vind het wel handig:
Op mijn Humax IR-fox kun je tijdens het kijken op OK drukken, hier krijg je dan netjes een lijstje met kanalen, met in een klein kader ernaast een overzicht van het op dat moment spelende programma.
Hier kun je dus even snel kijken wat er op andere kanalen bezig is, zonder dat hij echt zapt.
Vooral omdat zappen op DTV nou eenmaal iets langzamer gaat als ouderwetse tv, vind ik het erg handig dat je gewoon even snel kan zien wat er speelt, voor je omschakeld.
Natuurlijk kan dit ook via de uitgebreide EPG, maar dat is dan weer overkill, plus dat je beeld ineens heel klein word (of onzichtbaar in mijn geval...)

Zijn er nog andere decoder (liefst HD) die dit ook hebben?

Hessel
24 november 2008, 16:45
De Samsung DCB-H360RA heeft dit ook

joepke-m
24 november 2008, 17:29
De Samsung DCB-H360RA heeft dit ook
Oja? Bij de mijne anders niet?

Hessel
25 november 2008, 09:31
Ik heb het verkeerd gelezen. In de EPG kun je TV blijven kijken (in een klein scherm) terwijl je de EPG bekijkt. In de Humax Fox kon dit niet.

buzzin
26 november 2008, 15:32
Ah, dat klopt, de IR-Fox heeft inderdaad geen postzegel-beeld (al hebben ze sinds de laatste update de 'achtergrond' transparant gemaakt zodat je 4 lijnen beeld kan zien....beetje nutteloos volgens mij).
Maar bijvoorbeeld de nieuwe Humax heeft dit wel (de HD).

Echter, ik heb even de handleiding van de nieuwe Humax doorgenomen, en wat blijkt: Dat wat ik gewend was word niet ondersteund, maar je kunt wel via het now/next infoschermpje onderin beeld ook zien wat er op andere zenders speelt :pompom:
Dat is anders, maar ook goed voor mijn doeleinden.
Als ik dus overstap op HD ga ik nu weer voor een Humax :)