View Full Version : Ziggo Life TV PLayer


TV Smurf
19 november 2008, 20:09
Klein progje gevonden waarmee je aantal TV kanalen via Internet kan bekijken. Werkt prima maar kennelijk alleen als je Internet via Ziggo hebt, plus Windows Media Player. Zo te zien vanaf het "Casema TV Portal".

Zie hier: http://player.thebax.nl/ Download de laatste (v1.07) versie (slechts één bestandje, in willekeurige map op je pc zetten, dubbelklikken en bingo).

Update: lijkt erop dat er iets slims gedaan is met dit Ziggo website (web)scherm: http://www.ziggo.nl/televisie/livetv maar de kwaliteit via deze tool vind ik persoonlijk veel beter.

http://player.thebax.nl/screenshot.png

Plunder
19 november 2008, 21:34
Werkt inderdaad heel erg leuk.

Zit nu naar Ned <--> Zweden te kijken op zowel de PC als op DTV: beeld op PC heeft ca 20 sec delay!

mgmarts
19 november 2008, 21:53
Hallo,
Ik gebruik ook al een poosje dit programma.
Heel mooi.

Alleen mis ik met name RTL4 en RTL7.

Ze zitten ook niet op de Ziggo-site.
Jammer.

Ik hoop dat iemand van Ziggo dit leest en deze zenders kan toevoegen op de site en dan later ook in de player!
:giveup:

Mr_Parker
20 november 2008, 08:24
Ik heb de bewuste player nog niet bekeken maar ik vermoed dat het niks anders is dan een klein script dat naar de juiste stream verwijst.

Zelf gebruik ik veel al VideoLan om div. filmpjes af te spelen. Als ik bij de netwerk streaming optie een van de betreffende stream adressen invul, die je gewoon via rechterknop -> eigenschappen van de ziggo live site kan af halen, krijg je de betreffende zender gewoon netjes te zien.
Overigens werkt dit dus ook met mediaplayer zelf. Het scherm formaat is zover ik gister even snel keek een maatje groter dan standaard op de site.

Neemt niet weg dat het programmatje wel handig is.